Konsol almak mantıklı mı?

Neden sıkıldınız acaba?

Detaylı konuşmak ister misiniz aklımda sorular var da konuşmak isterim.

Ya hocam aslında sıkılma konusu konsolla alakalı değil. Xbox'da alsam aynısı olacaktı bilgisayar da. Bir süre sonra oynamaktan sıkılıyorsunuz. Benim halihazırda bir laptopum vardı. Onun için PS5 almak daha doğru geldi. Bazen diyorum acaba PC mi alsaydım diye fakat geçmiş geçmişte kaldı. Satıp PC almakla da uğraşmak istemiyorum. Daha sonra da keşke satmasaydım diyeceğim. PS de sıkılmanın en büyük nedeni sürekli hikayeli oyunlar oynaman. Yani ara sıra laptopumdan da Valorant ve LoL oynuyorum. PS 5 çok kaliteli ve çok üst düzey bir cihaz. Bundan yana sıkıntı yok fakat artık kullanımı daha da zor. Plus aboneliği 2700 lira olmuş. Ben oyun kısmını PSN kardeşliği yaparak çözüyorum. Aynı şekilde de Plus yeniliyoruz. Ama dediğim gibi yeni olan her şeyde böyledir bu. Bir dopamin zehirlenmesi yaşarsınız, sonra eski tadını yitirir aldığınız ürün. Kendi oyun kültürünüzü oluşturduğunuzda ve o türde oyunlara erişebildiğinizde keşke almasaydım demezsiniz fakat bir dönem oynamak istemeyebilirsiniz sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı