Konsol kullanıyor musunuz?

Hangi konsolu kullanıyorsunuz?

• Xbox series s

• Xbox series x

• Nintendo switch

• Nintendo switch lite

• Nintendo switch oled

• Ps5

• Ps4

• Xbox one serisi

• Daha eski bir konsol mesajda belirtin

• Konsolum yok :(

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Psone, PS2, PS3 süper Slim, Nintendo gameboy advance sp, Nintendo DS Lite var. DS Lite ve PS2 ile çok zaman geçirdim.

PS 4 var kardeşim oynuyor ben pek bakmıyorum. PS 2'de var 50-60 tanede oyun var kenarda duruyor oyle. Bilgisayarım yok ben bilgisayarda oyun oynamayı seviyorum.

Kanka PC'den oynayacağım çoğu oyunu PS 4 tende oynayabilirsin aslında?¿
Laptopta var konsolda var pc de kullandım konsol > laptop+pc

Kanka PC'den oynayacağım çoğu oyunu PS 4 tende oynayabilirsin aslında?¿
Laptopta var konsolda var pc de kullandım konsol > laptop+pc
Konsolda oyun oynanmıyor kontrol edemiyorum jooistik ile. PC de mouse ile istediğim gibi hareket ettiriyodum nişan aliyodum falan. Ozlendi

Bütçemi göz önüne aldığımda pc varken konsola para vermek bana anlamsız geliyor.
Zevk meselesi benim içinde gidip pc de valorant cs ye para yatırmak saşma geliyor onun yerşne ps 4 e kutulu oyun almak daha eğlenceli geliyor kendi laptopumda bile kol kullanmadan asla oyun oynayamıyorum

Zevk meselesi benim içinde gidip pc de valorant cs ye para yatırmak saşma geliyor onun yerşne ps 4 e kutulu oyun almak daha eğlenceli geliyor kendi laptopumda bile kol kullanmadan asla oyun oynayamıyorum
Hocam ben online oyun sevmiyorum. Manager falan seviyorum, age of gibi. Mediawal gibi. Strateji. ETS gibi. Hoşuma gidiyor. Yüksek FPsye falanda meraklı değilim 50 alsın yeter

Bilgisayarda oyun oynamak çok sıkıcı. Hiçbir geri bildirimi yok. 2-3 tane oyunum var bilgisayarda oynadığım, onlar da konsollarda olmadığı için. Yoksa bir Chromebook bile işimi görürdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı