Konsol önerisi

Slaught

Centipat
Yaklaşık 1-2 aydır konsol alma niyetindeyim ama araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale geldim.
Başta “PS5 alayım” dedim, ama oyunların fiyatları inanılmaz pahalı. Sonra “xbox alayım” diye düşündüm ama şunu fark ettim: Evde ne kadar oturup konsolla oyun oynuyorum ki?

Bu yüzden el konsollarına yöneldim. Ama şimdi kafam iyice karıştı.
Switch OLED'ler 15 bin TL civarında, ROG Ally'ler ikinci el alırsam yine o civarda. Steam Deck (LCD versiyonları) de benzer fiyatlarda.

Hangisi uzun vadede daha mantıklı olur, hangisi daha uzun süre beni götürür, emin değilim.
Bir de Switch 2 çıkacak söylentileri var, "şimdi alırsam sonra ne olacak?" diye düşünüyorum.
Öte yandan daha önce hiç Zelda falan oynamadım, yani switch alırsam beni bekleyen bir sürü özel oyun var.

Ama Steam Deck'te de emülatörle switch oyunlarını oynamak mümkünmüş, bu da ilgimi çekiyor.
Yani gerçekten karar vermekte zorlanıyorum yardıma gerçekten ihtiyacım var yardımcı olursanız bu konsolları deneyimlediyseniz bana deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps Vita'dan sonra el konsolu kullanmadım ama bir dönem series x'i mi ilana atmıştım ve steam deck ile takas teklifi çok geliyordu. Bir süre oynayınca sıkılma olayımı var yoksa güç olarak mı yetmiyor bilmiyorum.

Switch 2 Steam Deck'in performans bakımında yanından geçemez. Steam Deck al keyfine bak RDR2 bile oynatan bir cihaz benim düşünceme göre GTA 6'yı 30FPS 720p Low ayarlarda açacak. Ama Nintendo hiçbir yüksek grafikli oyunu açamaz, özel yapımlar hariç.

PS Vita'dan sonra el konsolu kullanmadım ama bir dönem Series X'i mi ilana atmıştım ve Steam Deck ile takas teklifi çok geliyordu. Bir süre oynayınca sıkılma olayımı var yoksa güç olarak mı yetmiyor bilmiyorum.

Evet fark ettim bunu, switch alan Steam Deck takas istiyor Steam Deck alan PS5 veya Xbox garip bir durum.

Switch 2 sizin icin en doğrusu.

Türkiye içerisinde ulaşım çok zor ve Nintendo'nun yaptığı birkaç hareket switch 2'den soğuttu beni OLED model gelmeden almaya çalışmam.

Switch 2 Steam Deck'in performans bakımında yanından geçemez. Steam Deck al keyfine bak RDR2 bile oynatan bir cihaz benim düşünceme göre GTA 6'yı 30FPS 720p Low ayarlarda açacak. Ama Nintendo hiçbir yüksek grafikli oyunu açamaz, özel yapımlar hariç.

Yani aslına bakarsak bende bu şekilde düşünüyorum veya ROG Ally alıp Steam OS ile kombinlemeyi düşünüyorum ROG Ally Steam Deck'e göre hem daha güçlü hem de aynı fiyat bilemiyorum bu yüzden kafamı karıştıran aslında biraz da bu sonuç olarak her iki cihazda switch oyunlarını oynatıyor bir şekilde.

Bence ya ithalatçı garantili Switch 2 ya da PS5. PS'te iyi indirimler oluyor Plus falan da derken en ekonomik şekilde olmasa da oyuna ulaşabiliyorsunuz yine de. Yeni oyunları kutulu alır isterseniz de satabilirsiniz piyasası hızlı satması alması kolay oluyor. Dualsense ile oyun oynamak da çok ayrı birşey oyun keyfine önemli şekilde etki ediyor. Ha bunları istemezseniz Switch 2 üzmez isterseniz Dock modda ev konsolu da yaparsınız zaten. Sadece resmi distribütörler garantili cihazları şuanlık almayın o yeterli fiyatları saçma pahalı asla değmez o paraya PS5 Pro var.

Evet fark ettim bunu, switch alan Steam Deck takas istiyor Steam Deck alan PS5 veya Xbox garip bir durum.

Türkiye içerisinde ulaşım çok zor ve Nintendo'nun yaptığı birkaç hareket switch 2'den soğuttu beni OLED model gelmeden almaya çalışmam.
Nintendo oyunlarını nasıl almayı planlıyorsunuz? Sadece 3 tane oyun oynayacak gariban paket bir hesap dizseniz en az 4000TL tutacak. En ucuz saydım, normalde oyunların tanesi 1700TL civarı.

Nintendo oyunlarını nasıl almayı planlıyorsunuz? Sadece 3 tane oyun oynayacak gariban paket bir hesap dizseniz en az 4000TL tutacak. En ucuz saydım, normalde oyunların tanesi 1700TL civarı.

Çoğu oyuncu gibi bölgesel satın alım yaparım switch 2 alacak olursam, fakat switch 2 genel olarak aman aman ilgimi çekmiyor Switch OLED hem ekran olarak daha güzel hem de daha özgürsün çip işlemi yaptığında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı