Konsol vs. bilgisayar

Çok açıklayıcı olmuş. Avantajlarını ve dezavantajlarını, ayrıca aradaki farkları da yazabilirdin.

Bilgisayar fiyatları şu an çok pahalı, satıp yeni bir sistem almaya kalkarsa boşuna masraf olur. Benim düşüncem bu şekilde, illa bilgisayarım olsun sanal alemde gezmek istiyorum derseniz laptop alabilirsiniz. ^^
 
Bilgisayar fiyatları şu an çok pahalı, satıp yeni bir sistem almaya kalkarsa boşuna masraf olur. Benim düşüncem bu şekilde, illa bilgisayarım olsun sanal alemde gezmek istiyorum derseniz laptop alabilirsiniz. ^^
Örneğin güçlü bir sistem aldın diyelim. O sistemi uzun yıllar kullanabilirsin. Belki gelecekte performansı düşer veya sistem gereksinimleri yükselir fakat şu var ki öncelikle oyunları yüksek grafik ayarlarıyla oynayabilirsin. İleride sistem gereksinimleri yükselince de düşük ayarlara doğru indirirsin. Kaliteli oyunculuk anlayışı olanları bilemem ama bana göre masaüstü daha tasarruflu.
 
Hocam ben bilgisayar önermiyorum. Kendim de PS5 kullanıyorum öneririm size de. Öncelikle sadece PS5'te oyunlar pahalı değil yeni nesil oyunlar pahalı yani aynı oyunun normal fiyatı Xbox konsollarında da aynı. Xbox Game Pass ile ve Series X alarak yolunuza bakabilirsiniz hem de ekonomik olur. PS5'e niyetlenirseniz ben artılarını söyleyeyim.
1- Özel oyunları var bunları beğeniyorsanız bence sizin için bir artı. Xbox'ın özel oyunları da güzel ama PS tarafı o konuda çok daha iyi hatta Türkçe dublaj, alt yazı vs de oluyor oyunlarda.
2- DualSense. Xbox Series'lerin gamepadleri düzdür ama DualSense'in yanından geçemez. DualSense'ler çok çabuk bozuluyor o yüzden kesinlike alacaksanız garantili olsun hem PS5 hem de alırsanız 2. kol garantili olsun.
3- Benim PS5'te fan sesliydi ama ben nasıl olduysa kanatlarına bastırınca düzeldi. Sende benim gibi şans olmayabilir hatta ilk günden bozulanı da çok gördüm yani şu ankiler sıkıntılı. Kesinlikle garantili olsun.
4-Tavsiyem kesinlikle diskli sürüm almanız yönünde. Detaylar için kendi açtığım konulara bakabilirsiniz PS5 hakkında.
PS5'in fiyatı 7500TL. Stok kovalamanız gerekiyor. Kararın PS5 ise fırsatçılara kaptırmadan nasıl alacağını anlatırım detaylı olarak.
 
Bence bilgisayar konsol oyunları bana çok pahalı geliyor ve ben klavye mouse ile daha rahatım ama senin tercihin.
 
Kesin olarak bilgisayar öneririm.
 
2-4K oynayacaksanız PS5'ya da Series X
1080p oynayacaksanız Series S derim ben.
PC de olabilir ama eğer o laptop günlük işlerinizi halledebiliyorsa çok gerek yok diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı