Konsol vs PC

ghrian69

Femtopat
Dostlar laptopum var, daha alalı 2 ay oldu. Ve yeni bir PC toplamayı düşünüyordum fakat aklıma PC alırsam daha laptopun yüzüne bakmayacağım geldi. Daha yeni 7bin liraya aldığım laptop çöp olsun istemiyorum ve laptopu satamam. Bu yüzden PC mi yoksa konsol alıp aktif bir şekilde hem konsol hem laptop oynamak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar laptopum var, daha alalı 2 ay oldu. Ve yeni bir PC toplamayı düşünüyordum fakat aklıma PC alırsam daha laptopun yüzüne bakmayacağım geldi. Daha yeni 7bin liraya aldığım laptop çöp olsun istemiyorum ve laptopu satamam. Bu yüzden PC mi yoksa konsol alıp aktif bir şekilde hem konsol hem laptop oynamak mı?
Daha 7 bin liraya yeni laptop almışsınız. 2 sene kullanin hem biraz da ps5 fiyati düşer.

Konsol al, hem konsola özel oyunları da oynarsın.(Last of Us bir başka be). İstersen PS5'i de bekleyebilirsin.

Ne tür oyunlar oynadığına bağlı. Ben casual oyunların yanında rekabetçi de sevdiğim için bilgisayar tercih ederim mesela. Tamamen arz talep meselesi.

Laptopun özelliklerini yazarsan çok daha yardımcı olabiliriz.
Laptop Acer Nitro AN515-54 modeli
Gtx1650, i5-9300H, 16Gb RAM ve 512Gb SSD.
Bu arada butceniz nedir?
Sadece konsol için en fazla 6bin Tl (malum oyunları fazla pahalı), PC içinse 8bin Tl.
Ne tür oyunlar oynadığına bağlı. Ben casual oyunların yanında rekabetçi de sevdiğim için bilgisayar tercih ederim mesela. Tamamen arz talep meselesi.
Şuan PC de rekabetçi oyunlar oynuyorum fakat hikayeli oyunlar da bana keyif veriyor.

Laptop Acer Nitro AN515-54 modeli.
GTX1650, i5-9300H, 16 GB RAM ve 512 GB SSD.

Sadece konsol için en fazla 6bin TL (malum oyunları fazla pahalı), PC içinse 8bin TL.

Xbox X'i bekleyin derim. Yeni PC almaniza gerek yok. PC alirsaniz dizustu bilgisayariniza ölü yatirim yapmış olursunuz. Nasil olsa elinizde bir dizustu daha dogrusu PC var. Oradan simdilik oyun oynayin. Xbox X çıkınca alırsınız. Veya paraniz cebinizde kalir hic konsol almazsanız. Bilgisayarinizin ozellikleri bence yeterli. 2 3 yil sonra satar, cebinizde kalan parayi da ekleyip yeni bir masaustu alirsiniz son modellerle.

Xbox X'i bekleyin derim. Yeni PC almaniza gerek yok. PC alirsaniz dizustu bilgisayariniza ölü yatirim yapmış olursunuz. Nasil olsa elinizde bir dizustu daha dogrusu PC var. Oradan simdilik oyun oynayin. Xbox X çıkınca alırsınız. Veya paraniz cebinizde kalir hic konsol almazsanız. Bilgisayarinizin ozellikleri bence yeterli. 2 3 yil sonra satar, cebinizde kalan parayi da ekleyip yeni bir masaustu alirsiniz son modellerle.
Hocam çoğu kişi Playstation öneriyor sizce neden Xbox? Ve konsol alırsam içimde iyi bir Pc almamış olmanın kaygısı olur mu tatmin eder mi konsol?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı