Konsol vs PC

Bir oyuna 400-500TL verecek durumu yoksa geçmesini tavsiye etmem.

1.si PC oyunsuda para veriyor. 2.si Xbox tarafı çok avantajlı ki PS da ataklar yapmaya başladı 3.sü 2ayda 1 oyun alması indirimleri takip etmesi ona yeterli gelir. Her gün oyun bitirmiyoruz sonuçta.

Game Pass alsa zaten sınırsız kütüphane. RDR2 alsa 200 civarında indirimde yakalar, metro oyunlar 50TL falan filan indirimde güzel şeyler bulabilir. PS tarafını bilmiyorum.

4.sü arkadaşın cihazı iyi değil çoğu kaliteli oyunu oynayamıyor zaten...
 
Selamunaleyküm dostlar. Bir bilgisiyarım var ama zevk alamıyorum konsol oynayınca eğleniyorum bilgisayarımı satıp 4.5K'ya konsol almayı planlıyorum. Sizce yeni bir bilgisayar mı alayım yoksa konsol mu?
Bende yakın zamanda seninle aynı ikilemdeydim, bu ikilemden pc alarak sıyrıldım. Pişman mıyım diye sorarsan, hayır kesinlikle değilim. İyi ki pc almışım. Bir tane gamepad aldım böylece konsol havası veriyor. Yanında birde konsolda oynayamayacağım bilgisayar oyunlarını da oynayabiliyorum. Üstelik bir de alacağın konsoldan sonra bir de exclusive oyun muhabbeti var. Ps oyunları da yavaş yavaş pc ye geliyor zaten. Konsol alırsan ayrıca oyunlara da bir ton para ödeyeceksin. Pc aldıktan sonra korsan tercih etmeyebilirsin. Etmezsen tavsiyem Xbox Game Pass. Çok zengin bir oyun kütüphanesi var. Şahsen ben de aktif kullanıcısıyım. Ps+'ı pek bilmiyorum ancak duyduklarıma göre Xbox Game Pass'e henüz yaklaşamamış. Ayrıca pc alırsan günlük işlerini falan da görürsün. Özet; tavsiyem güzel bir bilgisayar alman yönünde.
 

Geri
Yukarı