Kontrolsüz sinirlenmek

karafatma

Decapat
Daha fazla  
Birkaç haftadır patlamaya hazır bomba gibiyim. Arkadaşlarım bana hafifçe vurunca kendimi tutamayıp bende onlara sert tepki veriyorum, elimde olmayan bir şey olsa da gündelik hayatta çevreme karşı asi tavırlar almam kendi gözümdende kaçmıyor. Acaba üniversite sınavına gireceğim için üzerimde stres yükü mü var diye düşünüyorum, ne yapmam lazım?

Klasik bir cevap olarak kafaya takma demek istiyorum. Ha zaten takmıyorsan içinde biriktirdiğin, söylemek isteyip de söyleyemediğin şeyler varsa bu durum normaldir. En basitinden spor yaparak sinirini, enerjini atmaya çalış.

Birkaç haftadır patlamaya hazır bomba gibiyim. Arkadaşlarım bana hafifçe vurunca kendimi tutamayıp bende onlara sert tepki veriyorum, elimde olmayan bir şey olsa da gündelik hayatta çevreme karşı asi tavırlar almam kendi gözümdende kaçmıyor. Acaba üniversite sınavına gireceğim için üzerimde stres yükü mü var diye düşünüyorum, ne yapmam lazım?

Asabilik var üzerinizde stresde yan etki yapabiliyor deneyebiliyorsanız ayağınızın altına buz koyup bekleyin stresi atarsınız ayriyetende soğuk duşta denenebilir opsiyonel olarak.

sinir krizi, kişinin yaşadığı duyguları dışarıya anormal bir şekilde yansıttığı ve kontrolsüz öfke patlamaları yaşamasına neden olan durumu tanımlar. Öfke nöbetleri şeklinde de ifade edilebilen sinir krizi hocam stres ve anksiyetenizi atarsanız düzelebilirsiniz.

Klasik bir cevap olarak kafaya takma demek istiyorum. Ha zaten takmıyorsan içinde biriktirdiğin, söylemek isteyip de söyleyemediğin şeyler varsa bu durum normaldir. En basitinden spor yaparak sinirini, enerjini atmaya çalış.

Zaten profesyonel olarak spor yapıyordum sınav senemden dolayı bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı