Konu dışı kategorisinde çok kaliteli konular var

Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Konu dışı kategorisinde çok kaliteli konular olduğunu düşünüyorum, bazı konuları okumak hoşuma gidiyor. Resmen konu dışı kategorisinin içinde kaybolduğumu söyleyebilirim, sizler ne düşünüyorsunuz? Bazen konu cevaplayasım gelmediğinde konu dışı kategorisindeki konuları okuyorum, cevap veriyorum. Cevap vermesem bile genellikle okuyorum.

Konu dışı kategorisinde çok kaliteli konular olduğunu düşünüyorum, bazı konuları okumak hoşuma gidiyor. Resmen konu dışı kategorisinin içinde kaybolduğumu söyleyebilirim, sizler ne düşünüyorsunuz?

Hocam normalde burası bi' teknoloji forumu ama benim de açtığım çoğu konu "konu dışı" kategorisine açılmış konular. :D evet bazen kaliteli konular ortaya çıkıyor.

IMG_20220906_161054.jpg

Dava yiyenler mi dersiniz 10 yaşında viski tekleyen mi dersiniz yoksa tanımadığı adama aşık olan mi harika cidden.

Yoksa anti korsancilar mi dersiniz?

Konu başlığında yer alan ''çok kaliteli'' ibaresi ironik duruyor. Trolluk yapan, aklına gelen her şeyi konu olarak açan kişilerin yanı sıra gerçekten iyi konulara değinen ve tartışma çıkartan kişilerin olduğu ilginç bir kategori Konu Dışı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı