Çözüldü Konu Dışı konular ve YHA blogları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Evet, son zamanlarda technopat forumunda "Konu Dışı" bölümünde çok gereksiz konular türemeye başladı. Bunların türemesinin bir nedeni de çoğu kullanıcının beğeni ve mesaj sayısı kazanması. Yıllardır bu foruma hizmet eden kullanıcıların mesaj/beğeni sayısına birkaç ayda ulaşan kullanıcılar bile türemekte. Forumda cevaplanmayan sorular var iken "Konu dışı" konular sorunların önüne geçiyor. Bunun bir limitlenmesi, denetlenmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.
Tabii her konu dışı konuya karşı değilim. Gerçekten faydalı konu dışı konular da mevcut.
Ek olarak YHA hakkında konuşacağım %5'i bile komik değil. Gerçekten Blog'un kelime anlamını bilip blog yazan kullanıcılara haksızlıktır. Forumun kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Bu benim sanırım ilk "konu dışı" konularımdan.

Çözüm
Haksız ceza konusunda bahsettiğiniz iki durum da açıklanmıştı zaten, yeni konu açmanıza gerek yoktu.
Haksız ceza konusunda bahsettiğiniz iki durum da açıklanmıştı zaten, yeni konu açmanıza gerek yoktu.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…