Çözüldü Konu Dışı konular ve YHA blogları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Evet, son zamanlarda technopat forumunda "Konu Dışı" bölümünde çok gereksiz konular türemeye başladı. Bunların türemesinin bir nedeni de çoğu kullanıcının beğeni ve mesaj sayısı kazanması. Yıllardır bu foruma hizmet eden kullanıcıların mesaj/beğeni sayısına birkaç ayda ulaşan kullanıcılar bile türemekte. Forumda cevaplanmayan sorular var iken "Konu dışı" konular sorunların önüne geçiyor. Bunun bir limitlenmesi, denetlenmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.
Tabii her konu dışı konuya karşı değilim. Gerçekten faydalı konu dışı konular da mevcut.
Ek olarak YHA hakkında konuşacağım %5'i bile komik değil. Gerçekten Blog'un kelime anlamını bilip blog yazan kullanıcılara haksızlıktır. Forumun kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Bu benim sanırım ilk "konu dışı" konularımdan.

Çözüm
Haksız ceza konusunda bahsettiğiniz iki durum da açıklanmıştı zaten, yeni konu açmanıza gerek yoktu.
YHA'yı yakında yasaklamayı düşünüyoruz zira blog kalitesini ciddi anlamda düşürüyor. Şahri fikrimi söylemem gerekirse, blogda kaliteli içerik üreten (Rehber, hikaye, deneyim, inceleme tarzı yazılar) kullanıcılar karşısında büyük bir saygısızlık.

Bunun yanında YHA girdilerinde başlığa [YHA] eklenmesi zorunludur. İçeriğiniz de forum açısından bakarsak faydalı bir içerik değil.
Burası eğlenme yeri değil. Karantina sürecinde konu dışında açılan konuların çoğu görmezden geldik zaten, insanların evde canı sıkılmasın diye. Ama sonu gelmedi. İnsanlar sürekli bu konuları açmaya hatta bazıları bu yolla beğeni ve mesaj sayılarını arttırmaya başladı. Sosyalde senelerdir bulunup, çokça yardım edip binli mesaj ve beğeni sayılarına yeni gelmiş, yeni geçmiş kişiler varken; bu tarz konu dışında sürekli konu açan kullanıcılar olayı mesaj ve beğeni kasmaya dönüştürmesi doğru değil.

Yine sohbet, fikir alma ya da görüş bildirme, mizah bölümünde de konulara izin veriyoruz. Fakat bunun anlamı buranın eğlenme yeri olduğu değildir.

Şimdiden kolay gelsin.
Haksız ceza konusunda bahsettiğiniz iki durum da açıklanmıştı zaten, yeni konu açmanıza gerek yoktu.
YHA'yı yakında yasaklamayı düşünüyoruz zira blog kalitesini ciddi anlamda düşürüyor. Şahri fikrimi söylemem gerekirse, blogda kaliteli içerik üreten (Rehber, hikaye, deneyim, inceleme tarzı yazılar) kullanıcılar karşısında büyük bir saygısızlık.

Bunun yanında YHA girdilerinde başlığa [YHA] eklenmesi zorunludur. İçeriğiniz de forum açısından bakarsak faydalı bir içerik değil.
Burası eğlenme yeri değil. Karantina sürecinde konu dışında açılan konuların çoğu görmezden geldik zaten, insanların evde canı sıkılmasın diye. Ama sonu gelmedi. İnsanlar sürekli bu konuları açmaya hatta bazıları bu yolla beğeni ve mesaj sayılarını arttırmaya başladı. Sosyalde senelerdir bulunup, çokça yardım edip binli mesaj ve beğeni sayılarına yeni gelmiş, yeni geçmiş kişiler varken; bu tarz konu dışında sürekli konu açan kullanıcılar olayı mesaj ve beğeni kasmaya dönüştürmesi doğru değil.

Yine sohbet, fikir alma ya da görüş bildirme, mizah bölümünde de konulara izin veriyoruz. Fakat bunun anlamı buranın eğlenme yeri olduğu değildir.

Şimdiden kolay gelsin.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı