Konuları bilinmesine rağmen netler yükselmiyor

563834

Centipat
TYT de hemen hemen tüm konuları biliyorum. Soru kısmında da çok basit geliyor hatta fakat netler artmıyor. İki gün sonra MSÜ sınavım var orada en azından bir 55 60 net yapmak istiyorum. Dün bir denemeye girdim 35 net yapmışım ortalama 35 net falan geliyor. Var mıdır tavsiyeleriniz?

Konu biliyorum, fakat soru çok çözmüyorum hatta çok az çözüyorum diyebilirim.

Teorik bilgi tamam ama bundan sonra pratik bilgi yani tecrübe kazanmanız gerekiyor. Soru çözüp nerede hata yaptığınıza bakın, hem gerçekten de konuları tam anlamış mısınız hem de o soru tipine uygun yaklaşımda mı bulundunuz yoksa hatalı bir şekilde mi yaklaştınız onu görmüş olursunuz. Başarılar şimdiden.

Maalesef konuları ne kadar iyi bilsen bile bol bol soru çözümü yapıp bunu saglam bir zemine oturtmazsan yetersiz kalırsın. Sen şu an konuları iyi bildiğini sadece düşünüyorsun. 2 gün sonraki sınav için şu saatten sonra yapabileceğin tek şey oturup her konudan hızlı hızlı test çözmek olacaktır. Başarılar şimdiden

Mesajların bildirimini nedense görmedim bundan dolayı geç yazdım, hepinize teşekkür ederim
Maalesef konuları ne kadar iyi bilsen bile bol bol soru çözümü yapıp bunu saglam bir zemine oturtmazsan yetersiz kalırsın. Sen şu an konuları iyi bildiğini sadece düşünüyorsun. 2 gün sonraki sınav için şu saatten sonra yapabileceğin tek şey oturup her konudan hızlı hızlı test çözmek olacaktır. Başarılar şimdiden
Teorik bilgi tamam ama bundan sonra pratik bilgi yani tecrübe kazanmanız gerekiyor. Soru çözüp nerede hata yaptığınıza bakın, hem gerçekten de konuları tam anlamış mısınız hem de o soru tipine uygun yaklaşımda mı bulundunuz yoksa hatalı bir şekilde mi yaklaştınız onu görmüş olursunuz. Başarılar şimdiden.
Her konuyu bidaha okuyup üstünden geç sonra 4 5 test çöz
Basit geliyor ama yapamıyorsan demek ki konuyu bilmiyorsun. Soru çözmezsen olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı