350'den 460'a geldim. Üzülme, daha fazla çalış.Arkadaşlar, bir türlü netlerim düzelmiyor. Çalışsam da çalışmasam da aynı. Ne yapmam gerekiyor bıktım artık. Böyle neti denemlerde düşük olup LGS'de yüksek alan arkadaşlar var mı?
350'den 460'a geldim. Üzülme, daha fazla çalış.Arkadaşlar, bir türlü netlerim düzelmiyor. Çalışsam da çalışmasam da aynı. Ne yapmam gerekiyor bıktım artık. Böyle neti denemlerde düşük olup LGS'de yüksek alan arkadaşlar var mı?
Sizin için birkaç deneme sitesi buldum;
![]()
8. Sınıf LGS Deneme Sınavları İndir PDF 2021 | Puanlar.Net
8. sınıflar için özel olarak hazırlanmış lgs deneme sınavlarını aşağıda bulunan linklere tıklayarak indirebilirsiniz. Ücretsiz, Özenle Hazırlanmış Seçkin Denemeler ve LGS Deneme Sınavları 8.sınıf öğrencileri için hayati bir önem taşıyan 2021 LGS sınavı hazırlanma süresi bakımından son derece...www.puanlar.net
![]()
Ücretsiz paylaşılan kurumsal denemeler (8.Sınıf) - ULTRAFENcilerin Buluşma Mekanı
Linkler ve içerikler güncellendi. Ulaşmak için tıklayınultrafenakademi.com
Hocam matematikten 20 soru çıkıyor zaten siz 11 tane işaretliyorsunuz anca. Zaten burdan bi kaybediyorsunuz uni sınavı gibi değil lgs fule yakın yapmanız lazımki iyi bir yer kazanın.Hocam matematik 7 Doğru 4 yanlış, fen 12 doğru 6 yanlış işte bu moralimi bozuyor.
Hocam matematikten 20 soru çıkıyor zaten siz 11 tane işaretliyorsunuz anca. Zaten buradan bir kaybediyorsunuz uni sınavı gibi değil LGS fule yakın yapmanız lazımki iyi bir yer kazanın.
Hocam matematikten 20 soru çıkıyor zaten siz 11 tane işaretliyorsunuz anca. Zaten burdan bi kaybediyorsunuz uni sınavı gibi değil lgs fule yakın yapmanız lazımki iyi bir yer kazanın.
Hocam denemeleriniz nasıldı?Benim mat 16 doğru 0 yanlıştı ve diğer her şey fulldü. 1,9'a girdim. LGS'nin 2. yılıydı.
Bende aynı zamanda girdim sizinle fen 2 yanlış yaptım Ankara fen gelmişti (0.1) . Hemde 16 net yapmışsınız bu arkadaş anca 6 net yapıyor.Benim mat 16 doğru 0 yanlıştı ve diğer her şey fulldü. 1,9'a girdim. LGS'nin 2. yılıydı.
Hocam çok iyi bir yer beklemeyin o zaman. Gidin türkçe fen çalışın.Hocam çözülmüyor ki sallamanında bir mantığı yok.
Bende aynı zamanda girdim sizinle fen 2 yanlış yaptım Ankara fen gelmişti (0.1). Hemde 16 net yapmışsınız bu arkadaş anca 6 net yapıyor.
Hocam çok iyi bir yer beklemeyin o zaman. Gidin Türkçe fen çalışın.
Ama kesinlikle moralinizi bozmayın ben en az 10 15 tane test kitabı bitirdim fenden tek yanlışım ordan. Nasip bu işler.Artık öyle yapacağım, yapacak hiçbir şey yok.
Hocam benimki aslında tam olarak bu değil zaten. Ceza yememek için kısalttım.Bu olmaz hocam.
"Yaparsın bıkma, sıkılma aslanım daha var."
Bu daha iyi.
Denemeler sana yanlışlarını gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.