Konularım neden ret yiyor?

Sokrates'in Savunması ile ilgili konu açmak var, Satanizm ile ilgili konu açmak var. Günah gençler günah :) . Ayıptır ya :) .

Şaka bir yana bence açılabilmeli. Saçma sapan tartışma çıkaranlar 1 ay ban almalı. Bu kadar basit :).

Kimse yanlış anlamasın ama ben bu tutumu doğru bulmuyorum. Bu bölüm alternatif hayat bölümü değil mi? Felsefi bir düşünce, fikir veya görüşü saygı çerçevesinde sorabilmeli konuşabilmeli rahatça. Açıkçası ben “Din” başlığının olmasını bile istiyorum yani. Nasıl ki felsefe, bilim, dünya gündemi gibi başlıklar varsa açıkçası din başlığı da olmalı.

Herkes yazmak zorunda değil zaten. İlgisi ve fikri olanlar girip saygı çerçevesinde tartışabilmeliler. Dini konular bir Tab'u değildir sonuçta:)
Aslında bu duruma getiren üyeler oldu. Yoksa Din konuları ile ilgili bir paylaşım yasağı yok (Felsefe, Bilim anlamında).
Bu tip konularda sürekli kavga çıktığı için bazı moderatörler onaylamıyor. Onaydan sonra raporlar çıldırıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu duruma getiren üyeler oldu. Yoksa Din konuları ile ilgili bir paylaşım yasağı yok (felsefe. ,bilim anlamında).
Bu tip konularda sürekli kavga çıktığı için bazı moderatörler onaylamıyor. Onaydan sonra raporlar çıldırıyor çünkü.
Biliyorum. Mutlaka öyle ama bu sefer de fikir paylaşma özgürlüğü kısıtlanmıyor mu biraz?:) Yani iki arada bir derede bir durum:) Ama açıkçası ben sosyal bir platformda bu şekilde bir kısıtlamayı çok doğru bulamadım. Kişisel görüşüm bu tabii ki hak verenler olacaktır.

Hocam size raporlarda bildirim geliyor değil mi?
Bildirim değil rapor bölümü var oraya birikiyor:) Tam temizledim ohh bitti derken bir o kadar daha rapor geliyor:) Cinnet geçirmelik tam:)

Bence iyi bile yapılıyor, amaç felsefi konuları tartışmak bunu biliyorum ama bu konularda değişmez iki taraf oluyor ve onlar da İslam’ı ölümüne karalayan ve ölümüne savunanlar, fikir alış verişinde bulunulmayı geç kimse kimsenin fikrini bile takmiyor, hakaret etme havasi oluşuyor, kalpler kırılıyor, değmez düşüncesindeyim (burası akıllı cihazlar üzerine yoğunlaşmış bir site çünkü, dini/felsefi konuya gerek yok, felsefe kişinin kendi kararına ve vicdanına bırakılmalı).
Ya kardeşim yalvarırım bu forumda kaç kişi satanist? Müslümanlar konuma bakmaz geçer bile. Ha diyelim baktılar "töbe töbe inanma." Der geçerler. Yani ben orda dinsizlerle muhabbet ederim. Ne kavgası çıkabilir?

Ya kardeşim yalvarırım bu forumda kaç kişi satanist? Müslümanlar konuma bakmaz geçer bile. Ha diyelim baktılar "töbe töbe inanma." Der geçerler. Yani ben orda dinsizlerle muhabbet ederim. Ne kavgası çıkabilir?
Adam haklı, hiç!🤣
Din için ayrı bir bölüm şart bence. Konuk olunan ringlerde bir yere kadar gidiyor tartışma.
Yavan kalıyor değil mi, tadı çıkmıyor 🤣

@meola147, ben yıldızlayarak İslam’a küfreden de ona karşılık olarak yine Küfreden de gördüm, önceden bende açılmasında sakınca görmüyordum ama ondan sonra gerek yok, kimsenin canı sıkıldığına, kalbi kırıldığına değmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı