Neden Technopat?

2015'ten beri bakarım Technopat'a. Önceden uyarı yoktu, adam konu açıyordu cevap veremiyordu 😂 Ceza sistemi olduğunu bilmiyordu 😄 Ceza süreleri saatlik değildi, günlük veya daha fazlaydı.
Aslında öyle değildi. Ban yediğinizde şimdikine benzer bir mesaj PM kutunuza düşüyordu sonra bu kaldırıldı. Şimdi de anonim bir mesaj PM kutunuza düşüyor. Uyarı sistemi hep vardı.

Cezalar dediğiniz gibi kısa değildi. Günlük ve haftalık cezalar vardı.

Aslında öyle değildi. Ban yediğinizde şimdikine benzer bir mesaj PM kutunuza düşüyordu sonra bu kaldırıldı. Şimdi de anonim bir mesaj PM kutunuza düşüyor. Uyarı sistemi hep vardı.

Cezalar dediğiniz gibi kısa değildi. Günlük ve haftalık cezalar vardı.
Uyarı dediğim şimdi ilk ceza yiyene bildiğim kadarıyla (yazım yanlışı ise) hemen ceza verilmiyor. Hatta bazı durumlarda ufak hatalarda devam ediyor sanırım. PM'ye düşüp düşmediğini hatırlamıyorum ama bir aralar hiç bir şeyden haberimiz olmadığını hatırlıyorum. Yani ceza yediniz deniyor, mesaj tarihe karışmış haberimiz olmuyordu hangi mesaj olduğundan.
"Cezalar dediğiniz gibi kısa değildi" cümlesinde bana katıldığınızı düşünüyorum ama sanki ben "kısaydı" demişim de siz 'dediğiniz gibi değildi" der gibi olmuş.
Yaşınıza göre iyi yeri bulmuşsunuz. Ben burayı geçen sene Ağustos'da bulmuştum ama hiç aktif değildim son 3, 5 aydır aktifim.
Evet burayı erken keşfettim ve bana çok şey kattığını düşünüyorum, teşekkürler Technopat 🔥

Şu an piyasadaki en iyi forum, o yüzden.

Ama bir daha başlık açmayacağım ben. Küfür ya da kural ihlali içermedikçe bir başlığı değiştirerek yayınlamak gözümde saygısızlık.

Açılan konulara yazması okuması keyifli onun dışında.

Çoluk çocuktan, boyum uzar mı konularından, hiçbir bilgi vermeden kanser mi oldum, ölüyor muyum konularını açan ergenlerden gına geldi vallaha.

Keşke bazı yaş gruplarını engelleyip görmezden gelebilsek. Forum nefes alır, beyne oksijen gider.

Çoluk çocuktan, boyum uzar mı konularından, hiç bir bilgi vermeden kanser mi oldum, ölüyor muyum konularını açan ergenlerden gına geldi vallaha.

Keşke bazı yaş gruplarını engelleyip görmezden gelebilsek. Forum nefes alır, beyne oksijen gider.
Aslına bakarsanız bu sadece yaş ile alakalı değil, evet küçük yaş grubunda çok daha fazla görülse de ileriki yaşlarında da böyle abuk subuk sorularla illallah ettiren insanlar var. Her şeye rağmen en azından küçük olanlar büyüyünce düzelir denebilir ama büyüdüğü halde böyle olanlar🤬

Olmaması için hiçbir sebep yok. Onca emek karşılığını veriyor ve vermeye devam edecek. Emeği geçen herkese de kolay gelsin. :)

Çoluk çocuktan, boyum uzar mı konularından, hiçbir bilgi vermeden kanser mi oldum, ölüyor muyum konularını açan ergenlerden gına geldi vallaha.

Hocam benim yaşıtım olan çoğu tip böyle hatta daha berbatlar. Hep bel altı konular konuşuyorlar. Bu yüzden sadece 1 arkadaşım var ve gayet mutluyum. (13 yaşındayım).

Burası teknoloji forumu değil. Adı üstünde Technopat Sosyal. Burada tabii ki sağlıktan günlük hayata ekonomiye mizaha her türdeki soruya ve soruna yanıt veriliyor. Teknoloji konulu bir foruma gitmek istersen gidebilirsin kimse seni tutmuyor.😘. Pardon jira hazretleriymiş :D neden böyle düşünüyorsunuz? F.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı