Konuştuğum kız bir anda benden soğudu

furko0543

Femtopat
Daha fazla  
Bir kız var bir sure konustuk çok yakın davraniyordu. Sonra bir anda soğudu benden. Niye diye sordum konuşmak istemiyorum diyor ve ben hala çok aşığım. Kız suratıma bile bakmiyor artık. Okulda da sürekli karşılaşmaktan yoruldum. Ne yapacağım bilmiyorum.

Bir kız var bir sure konustuk çok yakın davraniyordu. Sonra bir anda soğudu benden. Niye diye sordum konuşmak istemiyorum diyor ve ben hala çok aşığım. Kız suratıma bile bakmiyor artık. Okulda da sürekli karşılaşmaktan yoruldum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Milyonlarca ihtimal sayarım sana; tipini beğenmemiştir, başkası vardır, sohbetin sarmamıştır, daha iyisini bulmuştur, birisini istemediğine karar vermiştir, farkında olmadığın bir hata yapmışsındır, gider de gider.

Bunlar eğer sizinle flörtleşiyor ise bilin ki sizin gibi en az üç dört tane daha vardır demek ki senden daha iyi bir tanesi ile işleri ilerletmiş sana da tekmeyi basmış cinsel seçilimde elenmişsin kısaca senden daha güçlü ve sosyal erkek konuştuğun dişi ile çiftleşip üreyebilecekken sen yalnız erkek sürülerine karışıp dişi arayışına devam edeceksin.

1704481359841.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı