SeanStrickland
Hectopat
@barisakarsu juken hocamın köyünde kız istemek için ev+araba lazım.

Hocam şimdi juken hocam 3-4 falan belki 10/10 efendi kız ilişki istese hayır mı der?
Uzun zamandır engellenmiyordum,@SeanStrickland Hayır, kalitesiz kadını başıma bela edemem, güzel olabilir ama baştan atması zor oluyor.
E her engellendiğinde buraya konu açıyorsunda ondan.
hocam uzak dur demeyle olmuyorki akrabalar arkadaşlar sürekli sorular soruyor baskı desen bir sürü ha bende 20-21 li yaşlarda takmıyordumda şu an bezmiş durumdayım@SeanStrickland Hayır, kalitesiz kadını başıma bela edemem, güzel olabilir ama baştan atması zor oluyor.
E her engellendiğinde buraya konu açıyorsunda ondan.
27 yaşında snapten konuşmak ne la liseliler nude atmak için kullanıyor o uygulamayı
Instagram'dan geri takip yapmıyorlar Snapchat'i de kız istediği için daha dün indirmiştim bende hayatımda ilk defa kullandım.
O zaman ömrün sonuna kadar bakir kal veya apostrof ol.Sence bu halimle evlensem sağlıklı bir evlilik sürdürmem mümkün mü? Daha kadınlar ne ister onu bile bilmiyorum ki? Köydeki kızın o yaşa kadar kucaktan kucağa gezip benimle evlenmek istemeyeceği ne malum?
sohbeti değilde fotoğrafını attığında kız kaçıyor.@barisakarsu ya bulunuyo da juken hocamın sohbeti de sarmiyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.