Kopilot rehberlik almak mantıklı mı?

Merhaba, kopilot rehberlik almayı planlıyorum önümüzdeki aylarda, sizce almak mantıklı mı?
Ben aldım bugün hoca ile ilk görüşmemi yaptım. Her dersin ilk konusunu ve aynı konulardan soru çözümü verdi ha bide her gün 20 soru paragraf yazdı. Beraber çözeceğim kaynakları seçtik.
Bunları kendimde yapardım ama ilk hafta olduğu için genel bir program hazırladığını ileriki haftalarda biraz daha bana göre şekillendireceğini söyledi. Kesinlikle çok gerekli bir olay değil ama ben mezun senemdeyim dershaneye gitmekten nefret ederim onların bana verdikleri saate göre hareket etmeyi sevmiyorum kendi kafama göre takılmak daha iyi o yüzden bana biraz sorumluluk hissi versin diye aldım ve şuanda üzerimde o his var psikolojik olarak beni çalışmaya itecek ufak ve ayarında bir baskı oluşturuyor. Eğer bunlar sana uyuyorsa ve hiç düzenli ders çalışamıyorsan deneyebilirsin ben kendim program yapamıyorum yapsamda uymam zaten.

Ben aldım bugün hoca ile ilk görüşmemi yaptım. Her dersin ilk konusunu ve aynı konulardan soru çözümü verdi ha bir de her gün 20 soru paragraf yazdı. Beraber çözeceğim kaynakları seçtik.
Bunları kendimde yapardım ama ilk hafta olduğu için genel bir program hazırladığını ileriki haftalarda biraz daha bana göre şekillendireceğini söyledi. Kesinlikle çok gerekli bir olay değil ama ben mezun senemdeyim dershaneye gitmekten nefret ederim onların bana verdikleri saate göre hareket etmeyi sevmiyorum kendi kafama göre takılmak daha iyi o yüzden bana biraz sorumluluk hissi versin diye aldım ve şu anda üzerimde o his var psikolojik olarak beni çalışmaya itecek ufak ve ayarında bir baskı oluşturuyor. Eğer bunlar sana uyuyorsa ve hiç düzenli ders çalışamıyorsan deneyebilirsin ben kendim program yapamıyorum yapsamda uymam zaten.

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum şu an 12. sınıfa geçtim bu yıl almayacağım zaten ama yine de bir araştırayım istedim teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı