Kopya çekme tavsiyesi

Yere yaz, ayaklarınla kapa. Ayrı bir taktik ama yakalanırsan sıkıntı.
 
kelebek sistemini biliyorum annem lise öğretmeni eve geliyor kimseye göz açtırmadım diyor normal sınavlarda çok zorken çek tabikide ama kelebek sistemi olmaz çok fena yanarsın yani
 
Hocaya guzel bir dille "sorulari yapamadigini, cogunlugun kopya cekmek zorunda kaldigini, biraz daha kolay soru sormasi gerektigini" soyle.

Diger taktik, sinifinin yazili orneklerini internetten indir coz.
Orn. 11. Siniftaysan ve mat 2. Sinav olacaksaniz, googlea "11.sinif mat 2. Yazili Sinav" yaz, egitimhane sitesinden sinavlari indirip coz.
Hoca sorulari kendi hazirlamiyorsa muhtemelen oradan indiriyordur
 
Eğer değerse çek derim küçük bir kâğıda yazarak bunu yapabilirsin hoca gelince çantanın yada montun cebine atarsın ama hoca kopya çekilmeyecek tiptense hiç deneme bildiğin kadar yap 0 almaktan iyidir.
 
Uç kutusunun arkasına kağıt yapıştır, kağıdın üstüne de formülleri yaz. Uç alırmış gibi yapıp bak.
 
Tahta sıraya gerekli bilgileri yazın hoca geldiğinde kolunuzla kapatırsınız sıradaki yazılara bakıp ordan kağıda geçirebilirsiniz. Kağıda bakıyomuşun gibi sanıyorlar. Kaç defa denedim hiçbirinde ruhları duymadı.
 
Böyle güzel bir konu(!) hakkında bilgi sahibi olmak isteyen konu sahibi arkadaşımızı ve bu konuda değerli fikirlerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşan ve hatta yön göstermek suretiyle bizlere ve konu sahibi arkadaşımıza yardımcı olan forum üyesi dostlarım sizleri tebrik ediyorum (!)
Biraz alakasız olacak belki ama aklıma şöyle bir söz geldi: "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, Çalışkan Olmak".
 

Çalışsam çalışsam nereye kadar olacak ki öncelikle günlük değilde yazılılardan 2 gün önce tüm dersleri tekrar ettim sadece (3,5 saat) ayrıca kopya çekenler de yüksek alırken benim düşük almam ... :/
 
Sen çalış yapabildiğin kadar yap. İlerleyen zamanlarda ihtiyacın olacak bilgiler bunlar. Kopya çekenleride gözetmen hocaya bildirebilirsin. Ayrıca kopya hazırlamak bazen iyidir. Kopyayı hazırlarken de öğrenmiş olursun. Sınava girersin bir bakmışsın ihtiyacın kalmamış.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…