- Makaleler
- 65
Kopya çekmek büyük bir suçmuş gibi konuşmuşsun burada. Alaka arıyorum halen.Onu çekemeyenlerde var.
Emek hırsızlığı bence şerefsizlik.
Bugün kopyayı çeken yarın ne yapar.
Hakkımla 50 almayı tercih ederim.
Ülkedeki hak hırsızlıkları bitti. Kopya çeken gariban öğrencileri yargılayalım bari arada. Özel okul diye bir şey var.
Sizin okulunuzda olmayabilir ama özel okulların %80'inde bu durum mevcut.Hocam bende özel okuldayım hiç dediğiniz gibi bir durum yok. Gayet de anlatıyorlar yani. Ve çalışan yapıyor çalışmayan yapmıyor. Kağıt hazırlayıp yapanı da bakanı da bence hepsi bana göre hem saygızılık olur hem de ayıp. Bana göre en büyük adilerin yapacağı bir iştir kopya. Kopya çekmem ama kalıcağımı bile bile 10 alırım daha iyi hem aileniz öğrense ve sizin ona yalan söyleyip çalıştığınızı ama aslında çalışmadığınınızı öğrenirse çok kırılır size güvenmez hep denetler ve olan size olur stresli olursunuz en iyisi al sıfırı ye bir kez azarı doğruyu söyle. Bitti gitti...
@Dianauri, Almanca'yı öğrenmenizi isterim de okulda öğrenebilmeniz de pek mümkün değil ve YKS ile mi yoksa Almanca'yla mı uğraşacaksınız? Sistem başlıbaşına hatalı. Çekebilen çeksin kopya, yakalanmadığınız sürece sorun yok.
Sizin okulunuzda olmayabilir ama özel okulların %80'inde bu durum mevcut.
Bana göre en büyük adilerin yapacağı bir iştir kopya. Kopya çekmem ama kalıcağımı bile bile 10 alırım daha iyi hem aileniz öğrense ve sizin ona yalan söyleyip çalıştığınızı ama aslında çalışmadığınınızı öğrenirse çok kırılır size güvenmez hep denetler ve olan size olur stresli olursunuz en iyisi al sıfırı ye bir kez azarı doğruyu söyle. Bitti gitti...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.