Kopyala-yapıştır yapan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekipmanlarda sorun olmasa da donanımlarda bu olay korkunç boyutlara ulaşabiliyor. 1600 AF terörü vardı bilmem denk geldin mi? Aylarca devam etti. 1600 AF ile 3300X aynı fiyata satıldığında bile "1600 AF al kardeşim" diyen tipler çıkıyordu sağdan soldan.
Tıpatıp aynısı ekipman bölümünde var. Adam şak diye çıkıyor, ufak kaynak olmadan, hemen ezbere Rampage klavye öneriyor. Ya kulaklık hadi neyse, son zamanlarda mouse'larının teknik olarak da araştırıyorum hadi neyse ama gıdım kaynak olmadan şak diye önermesi çok sinir bozucu.

Bir de fanboylar var, ölümüne HS35 falan :ROFL:
 
Bence bu gayet normal. Çünkü ben @Adem Yıldız_ hocamdan, @RPM RPM hocamdan, @Samotne Ciasteczka hocamın cevaplarını kopyalayarak ve yapıştırarak bilgisayar hakkında bilgi öğrendim. Hatta onlara da buradan teşekkür ederim. Benim gözümde hepsi birer TeknoRanger'dir. Bence TeknoRanger güzel isim :D.
 
Bence bu gayet normal. Çünkü ben @Adem Yıldız_ hocamdan, @RPM RPM hocamdan, @Samotne Ciasteczka hocamın cevaplarını kopyalayarak ve yapıştırarak bilgisayar hakkında bilgi öğrendim. Hatta onlarada teşekkür ederim. Benim gözümde hepsi birer TeknoRangerdir. Bence TeknoRanger güzel isim :D.
Konuda buna yer verdim zaten. Bu kişilerin bilgisine güveniyorsan kopyalamanda bir problem yok. Ama bana göre o ürünü önermeden önce hakkında araştırma yapmak gerek.
 
Konuda buna yer verdim zaten. Bu kişilerin bilgisine güveniyorsan kopyalamanda bir problem yok. Ama bana göre o ürünü önermeden önce hakkında araştırma yapmak gerek.
Kesinlikle evet. Benim önerilerimi kopyalayabilirsiniz ama bir yandan da bakın. Tamam ben araştırıyorum ama siz de bir bakın. Hemen atlamayın. Sonuçta ben de insanım.
 

Örneğin şu konuda buradaki mesaja net 3-4 kişi gülmüş idi eskiden. Hatta MX-4'ün daha iyi olduğunu bile savunmuşlar. Sonuç olarak konu sahibi yanlış bir kararla MX-4 tercih etmiş.

MX-4 kitlesi de çok kanser. Başka macun önerince hemen "diş macunu sür daha etkili olur" tarzı yorumlar geliyor ve üzgün atıyorlar. :/ Dünyada başka macun yok sanki utanmasalar MX-4, Thermal Grizzly'den iyi diyecekler.

Oysa ben macun koleksiyonu yapıp hepsini tek tek denemişim. Önemli olan deneyim etmek, araştırmak ve yeniliklere açık olmak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı