Kopyala-yapıştır yapan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1610831731434.png
 
Konuda buna yer verdim zaten. Bu kişilerin bilgisine güveniyorsan kopyalamanda bir problem yok. Ama bana göre o ürünü önermeden önce hakkında araştırma yapmak gerek.
Hocam ben şahsen eeen Yoctopat dönemlerimde bile araştırırdım. Şahsen araştırmadan bilgisayarla alakalı çoğu şey öğrenilemez.
 
Bir de fanboylar var, ölümüne HS35 falan :ROFL:
Hiç rastlamadım, beni kastediyorsanız şurada detaylıca açıklamıştım:
Hocam, elimde hem HS35 hem de Drop Plus var. Drop Plus'ın daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. HS35'e çöp mikrofon ve malzeme kalitesi yüzünden çöp diyenler var, ancak orada haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Mikrofona sünger takıldığında patlamaların çoğu yok oluyor, bence gayet yeterli. Ayrıca gerçekten de muazzam bir destekleri var, kırılırsa dediğiniz gibi yenisini ya da bir üst modelini yollayabiliyorlar.

Drop Plus'ın 420 TL'yi hak ettiği tartışılır, ben AliExpress'ten 230 TL'ye aldığım için 230 TL'ye değeceğini net bir şekilde söyleyebilirim. Mikrofon olarak Drop Plus daha üstün, malzeme kalitesi olarak da daha üstün. Drop Plus suni deri kulak pedleri kullanmış, HS35 memory foam denilen malzeme. Kardeşime göre HS35 daha rahat gelirken bana göre Drop Plus daha rahat. Corsair desteği tek geçerim, HS35'in yanında gelen dönüştürücü bozuk çıktı. Derdimi kanıtlarla ve anlaşılır bir İngilizce ile anlatarak mail attım, ertesi gün Tayvan'dan takipli kargoyla yeni dönüştürücü gönderdiklerini söylediler.

HS35'i kendime, Drop Plus'ı da kardeşime almıştım ancak Drop Plus daha kaliteli olunca şu an onu kullanmaktayım. HS35 ile aralarındaki 100 TL'lik farka değeceğini düşünmüyorum ancak 230 TL'ye alınabileceğini samimiyetle söyleyebilirim. HS35 vs Drop Plus şeklinde bir inceleme yapmayı düşünüyordum ancak kısa bir inceleme yaptım gibi :)

Konuyu yeterince dağıttım galiba, zaten tartışma çıkacak gibi birazdan kilit yer. Kopyala-yapıştırı abartanlar var, çevre birimlerinde daha da fazla olduğunu söylememe gerek yoktur. Birkaç mesaj önce yazılan iki link sırasıyla dahi aynı şekilde kopyalanıyorsa bu gereksizliktir, mesaja beğeni atmanın daha mantıklı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Yine de önerilen ürünler aşağı yukarı belli zaten, çok da fazla abartılmamalı.
Kırılırsa yenisi gönderiliyor, mikrofona sünger takılınca iyi bir hal alıyor. HS35'e neden düşman olduğunuzu sorabilir miyim? Bu arada sizin rehber olmasa çevre birimleri bölümü çöker, herkes sizden copy-paste yapıyor :)
 
Bende mavi ekran konusundan örnek vereyim. Yapılması gereken işlemleri ilk ben yazdım diyelim. Ama benden 2 dakika sonra başka biri yazdı. Ben bu kişiyi kopyala yapıştır yaptı diye söyleyemem. Dosyaları incelemek zaman alıyor. Ben yazarken o konuyu cevaplanmamış gördüğü için analize başlamış olabilir. Ve bu zaman alan bir şey ben mesajı gönderdikten sonra o yazdığı mesajı yarıda bırakmayıp gönderiyor. O dosyanın farklı bir kısmı görüp benim eksiğimi tamamlar bende onun eksiğini tamamlayıp ortaya daha doğru bir çözüm sunarım. Ama eğer kişi gerçekten benim mesajımı kopyalayıp gönderiyorsa o onun sorunu. Burada aldığı fazladan 2 beğeni 1 çözüm ile kendini tatmin edebilir. Ayrıca gönderilen mesajların süresi çok yakınsa muhtemelen kopya bir içerik değildir. Burada söylediğim sözler herhangi birini hedef almıyor sadece bir örnektir.
 

Örneğin şu konuda buradaki mesaja net 3-4 kişi gülmüş idi eskiden. Hatta MX-4'ün daha iyi olduğunu bile savunmuşlar. Sonuç olarak konu sahibi yanlış bir kararla MX-4 tercih etmiş.

MX-4 kitlesi de çok kanser. Başka macun önerince hemen "diş macunu sur daha etkili olur" tarzı yorumlar geliyor ve üzgün atıyorlar. :/

Oysa ben macun koleksiyonu yapıp hepsini tek tek denemişim. Önemli olan deneyim etmek, araştırmak ve yeniliklere açık olmak.
MX-4'ün yerinde ZF 12 olsaydı MX-4 diş macunu ilan edilirdi. :)
 
Hiç rastlamadım, beni kastediyorsanız şurada detaylıca açıklamıştım:
Yok hocam. Seni kast etmiyorum. Bir aralar vardı, artık pek göremiyorum kopyala yapıştır HS35 fanboylarını.
Kırılırsa yenisi gönderiliyor, mikrofona sünger takılınca iyi bir hal alıyor. HS35'e neden düşman olduğunuzu sorabilir miyim?
Aynı fiyata tekrar garanti ve dandik plastiği ile uğraştırmayacak ürünler varken niye alayım?
Bu arada sizin rehber olmasa çevre birimleri bölümü çöker, herkes sizden copy-paste yapıyor :)
Farkındayım 😅
 
MX-4'ün yerinde ZF 12 olsaydı MX-4 diş macunu ilan edilirdi. :)
Zalman ZM STC-8'i ben önerdikten sonra ve şu konuda neden önerilmediğini sorduğumdan beri MX-4'ün yanında ZM-STC8 de önerilmeye başlandı. :D Benden önce öneren 1-2 kişi anca vardı.

 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı