Kopyala-yapıştır yapan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bu tam tersine güzel bir şey. Demek ki senin fikrine saygı duymuş ve önermiş. Takılmaya gerek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Forum içinde amacımız bilginin (tabi ki doğrusunun) yayılması ve o bilgilerin olabildiğince tüm kitle tarafından bilinmesi.

Aynı konu içerisinde yapmak abes olabilir ama farklı konulara eski konulardan güvendiği insanların önerdiği şeyleri önermesi fikir hırsızlığı değil. Belki o fiyat aralığında ondan daha iyi bir ekipman yoktur.
 
Benim önerilerimi kopyalayabilirsiniz ama bir yandan da bakın.
Sizin hatanız tam burada.

Üyeler ürünün iyi olduğunu bilip önermesi ile araştırma yapmadan sadece beğeni sayısına bakarak öneri yapması aşırı saçma.
 
Kopyalama mevzusu ekipman ve kasa bölümünde çokça var maalesef. Kullanıcının doğru ürüne ulaşması öncelikli ancak yine de bunları göz önüne alalım.
Tabii ki sonuç önemli ama sadece bir ürün genelde kopyalanıyor. Mesela benim attığım alternatiflerin pek kopyalandığını görmedim. Bu da konu sahibini tek üründe sıkışıp bırakıyor.
 
Kırılırsa yenisi gönderiliyor, mikrofona sünger takılınca iyi bir hal alıyor. HS35'e neden düşman olduğunuzu sorabilir miyim? Bu arada sizin rehber olmasa çevre birimleri bölümü çöker, herkes sizden copy-paste yapıyor :)
Evet bu arada kulaklığı alırken yanında bir tane de sünger aldım bir de mikrofon bassını 0 yaptım gayet iyi dip sessiz bir şekilde çalışıyor.
 
Sizin hatanız tam burada.

Üyeler ürünün iyi olduğunu bilip önermesi ile araştırma yapmadan sadece beğeni sayısına bakarak öneri yapması aşırı saçma.
Tam mesajımda belirttim zaten. Tam okuyun lütfen. Kopyalamanız sorun değil benden, araştırmadan kopyalayıp önermek sıkıntı...
 
Yok hocam. Seni kast etmiyorum. Bir aralar vardı, artık pek göremiyorum kopyala yapıştır HS35 fanboylarını.

Aynı fiyata tekrar garanti ve dandik plastiği ile uğraştırmayacak ürünler varken niye alayım?

Farkındayım 😅
Hocam ben sizin hala evrim geçirdiğinizi düşünüyorum. 3 gün boyunca Samonte yazdım 4. gün Samotne yazmaya başladım :D.
 
Konu biraz karışmış, tam anlaşılmamış sanırım.

Burda bahsedilen olay öneri konularında yapılan bilgi içermeyen öneriler, kimileri öneriği ürünü neden önerdiğini yazar, kimileri direkt link bırakır.

Ekipman konularında basit bir örnek biri öneri yaptı ama yaptığı önerilerden biri bütçe aşıyor, bütçe arttırmasını belirtmiş ama ondan sonra gelen mesajda aynı önerileri yapıp sadece linkler bırakılmış ise kopyala-yapıştır olduğundan şüphelenilebilir.

Ben kimsenin araştırma yapmadan öneri yapmadığını düşünüyorum, umarım öyledir. Ki ben de zaten mümkün olduğunca kullananlar ile iletişim kurup sorunlarını öğrenip deneyimlerini alıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı