Gıda KoreaVit vitaminlerde 5 al 1 öde

Genel olarak mı söylediniz? Çok ta satılan şeyler aslında.

Glutatyonun emilen bir formu yok. Kolojen'de rakamlar farazi %90 marka emilmiyor %10'u belki emilebilir. Kolojen büyük yapılı bir madde olduğu için takviyesi alınınca midede aminoasitlerine ayrılır ve vucut onu protein kaynağı olarak kullanır. Yani vucut için 1kaşık haşlanmış mercimekten hiçbir farkı kalmaz. İşe yaraması için Mide'de değil ince bağırsakta emilmesi lazım. Onu da pahalı markalar özel teknolojiler ile yaptıklarını söylüyorlar ama bilemiyorum. Tabii pahalı bir markanın kolajeni emilse bile günde 30dk yürümek veya haftada 2-3gün ağırlık kaldırmanın binde biri kadar fayda sağlayacağını sanmıyorum. Emilmediğini bildiğim veya emildiğini iddia eden markalar aşırı pahalı olduğu için kolojenin faydalarına dair iddiaların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış derine inmedim.

Ürünler geldi, 10 tane almıştık fiyat 900 küsür idi fakat yalnızca 5 tane göndermişler. Satıcıyı şikayet edip iade edeceğiz.

Okumanız tavsiye edilir.
(Proteinocean ile karşılaştırdım)
Proteinocean bromelain 45 kapsül.
1kapsül 7,3 TL - 430 mg.

Koreavit bromelain 30 kapsül.
5 tane alınca 150 kapsül 400TL.
1 kapsül 2.5 TL - 100 mg.

Yani.

4 kapsül koreavit bromelain = 1 kapsül Proteinocean.

Fiyatların ucuz olma nedeni budur iyi sosyaller.

İş görür hocam magnezyumun artması konstatrasyon, şeker kontrolü gibi şeyleri düzene sokuyor. Eğer fitness ile ilgileniyorsanız kaslarınızın gelişimine etkisi var. İyi yapmışsınız.
Magnezyumu sade sodadan alsak olmaz mı?
Arkadaşlar kafanıza göre vitamin almayın, doktor tavsiyesi olması lazım. Fazla vitamin de sağlık problemleri doğurur.
Vitaminlerin fazlası idrar ile dışarı atılır. Depolanmaz.

B grubu vitaminler ve yüksek doz C vitamini için olabilir ancak a e k gibi vitaminler fazlalığı böbrek iflasına kadar götürür, ek vitamin almak için mutlaka kan testi yaptırmak lazım.
İhtiyaç fazla vitamin yarar değil zarardır ek olarak koreavit ürünleri sahte, bilinen ve bandrollü ürünlerle devam edilmeli, test sonucuna göre kullanılmalı.

Hocam sade sodadan alırsın fakat yetersiz kalır. Onlarda çok sodyum, bor var. Fazlasını almamak lazım onların. Fazlası evet depolanmaz atılır fakat sodyum borun fazlasını almak vücuda zarar verir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı