Gıda KoreaVit vitaminlerde 5 al 1 öde

Ben kampanyayı 5 al 4 öde zannediyorum diyorum bu çok pahalı değil mi 30 kapsül için, marka kalitesi iyiyse sağlam bir alışveriş yapılabilir.

Vallahi bayağı ucuz magnezyum almayı düşünüyorum bayağı. Hem uykuyu düzenliyor hem enerji veriyor ayrıca fitnessta güçte sağlıyor ben doktora yazıdırıyordum magnezyumu ama bunun içinde magnezyum miktarı daha fazla sanırım bende alacağım.

Dediğim gibi en çok satan ürün ve kötü yorum yok. Size kalmış.

Hocam indirim ne zaman bitiyor biliyor musunuz ben göremedimde.

Vallahi bayağı ucuz magnezyum almayı düşünüyorum bayağı. Hem uykuyu düzenliyor hem enerji veriyor ayrıca fitnessta güçte sağlıyor ben doktora yazıdırıyordum magnezyumu ama bunun içinde magnezyum miktarı daha fazla sanırım bende alacağım.

Hocam indirim ne zaman bitiyor biliyor musunuz ben göremedimde.

Herhangi bir bilgi vermemişler ama son 24 saat içinde çok fazla alım olmuş stoklar tukenebilir. Hizli olmakta fayda var.

1.30 saat önce almıştım şimdi kargoya verilmiş.

Arkadaşlar kafanıza göre vitamin almayın, doktor tavsiyesi olması lazım. Fazla vitamin de sağlık problemleri doğurur.
Avrupa'ya ihraç ettiğin ürünler gümrükten geri dönüyor sence ne kadar sağlıklı besleniyorsun?
Doktor dediğin Bakanlık ne derse onu yapıyor D vitamini testi bile yaptıramazsın kolay kolay.

Ne kadar emilebilir? Ham madde nedir? Nerede üretiliyor. Türkiye'de supplementler adına yapabileceğiniz satıcılar iki elin parmağını geçmez.

Avrupa'ya ihraç ettiğin ürünler gümrükten geri dönüyor sence ne kadar sağlıklı besleniyorsun?
Doktor dediğin bakanlık ne derse onu yapıyor D vitamini testi bile yaptıramazsın kolay kolay.

Bunun Türk halkını kasıtlı olarak zehirlendirdiklerini düşünüyorum. Haliyle bu zaten yıllardır olan bir şeydi foyalar 1-2 senedir yeni ortaya çıkıyor. Yine de konudan kopmayarak bu markanın vitaminleri nedir ne değildir belli değildir diye düşünüyorum. Dolayısıyla her türlü sertifikayı paylaşmayı yeğleyen ve arkasında doğru firmaların yer aldığı satıcılardan alışveriş yapmak daha mantıklı. Beş para ucuz diye vitamin almanın göz göre göre ahmaklık olduğunu düşünüyorum.

Ne kadar emilebilir? Ham madde nedir? Nerede üretiliyor. Türkiye'de supplementler adına yapabileceğiniz satıcılar iki elin parmağını geçmez.
Hocam biraz bakındım. Mesela sattıkları biotin için kaç mg var sorusuna 0.1 mg demişler. Bu 100 mcg yapıyor. Öbür markalarda hep 5000 mcg var.
Magnezyumda 200mg magnezyum bisglisinat var demişler, başka bir markada 275 mg var. Tabi bu değerlerin fazla/az olması ürünün iyiliğini göstermeyecektir, bir doktorun gelip yorumlaması daha mantıklıdır ama bu mg muhabbetini ekstra sakladıklarını gözlemledim. Soru olarak sorulmasa öğrenilemeyecekti gibi duruyor. Yorumları o kadar da fazla değil, 5 al 1 öde kampanyasını yapıp alıcı kazanmaya çalışan yeni bir firma da olabilir. Kimseyi zan altında bırakmamak lazım ama ben almamaya karar verdim. Daha fazla bilgi birikimi olan biri aksini söyleyene kadar en azından.

Doktor dediğin Bakanlık ne derse onu yapıyor D vitamini testi bile yaptıramazsın kolay kolay.
Vitamin eksikliğiniz yoksa ekstra C veya D almanıza gerek yok sonuç olarak fazlası zarar eksiğiniz varsa doktor kontrolünde alabilirsiniz. Konu fazlalık olan kısım. Baktırmadan almamak lazım

Normalde buraya daha uzun bir yazı yazacaktım fakat baktım baya konu akıyor tekrardan yazayım dedim çünkü biraz aşıp şirket sahibinin ismine kadar bulmuşum. :D İnanın başka bir işim olsa üşenir yapmazdım ne ara buralara geldim bilmiyorum. :D

Bu ürünü satan firma çok yeni arkadaşlar. OKKAS GIDA KOZMETİK isimli bir firma tarafından satılıyor, iyi yanı sattıkları ürünler gerçekten tarım bakanlığı tarafından tescilliymiş. Zaten soru-cevap kısmından ürün kayıt numaralarını paylaşmasalardı bu kadar detaya inemezdim ama en son kendimi E-Devlet'ten ticari işletme bilgileri sorgulama kısmında buldum. :D

Henüz 2 Eylül'de tescil almış firma. Ürünleri de (en azından Magnezyum olanı) 13 Eylül'de tescil almış. Zaten Trendyol yorumlarına vs. bakarsak çook yeni olduğu apaçık ortada.

Benim görüşüm bu indirim kampanyasını kendilerini tanıtmak için yaptılar. (işe yaramış görünüyor, 3 günde her üründe 2000+ satış baya iyi rakam bence) fakat ürün kaliteleri hakkında hiç bir yorumum yok. Firmanın sahibinin de hiç bir sosyal medya profilini bulamadım. Yalan yok ben aldım merak ettiğim için. Fakat umalım ki gerçekten iyi ürünler çıksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı