Kore'li yazılımcı tarafından hacklenmek

kerimcanxyzx

Picopat
Katılım
2 Kasım 2022
Mesajlar
240
Çözümler
1
Merhaba. Bundan ta 1 yil once koreliler tarafindan sosyal medya hesaplarımı ele geçirdiler ve benim Discord, Facebook, Instagram ve Valorant hesabım nasıl oldugunu bilmedigim bir şekilde giris yapildi. Facebook, ve Instagram'i kurtarabilmiştim zamanında ve Steam uzerinden giriş hareketleri adamlarin konumuna kadar var fakat bu gecen ay korktuğum şey gene basima geliyor sanirim. Gene Steam üzerinden ayni konum üzerinden bir saldiri daha gerçekleşti fakat girip girmediklerini bilmiyorum. Sanirim giremediler. Sifteyi tekrardan degistim fakat Valorant hesabimda adam Valorant'ta dereceli Kore sunucunda rank kasiyordu. 😳 sizce bu neden kaynaklaniyor bilgisayarimda Kaspersky var guvenlik yazilimi olarak ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MalwareBytes öneririm. Sıfırdan yedek alıp format atmanızı öneririm. Şifre değiştirmenize rağmen hala biliyorlarsa bir problem olmalı.
 
Merhaba. Bunun ağır bir güvenlik açığı olduğunu belirtmeliyim. Bazı virüsler çoğu antivirüs tarafından algılanmaz. Olayınız çok garip bir durum. Bunun öncesinde hangi sitelerde bulundunuz ? Format atmış mıydınız ilk olaydan sonra ? Ayrıca şifreleriniz direkt adamların eline geçiyor belli ki. Tavsiyem alışveriş yapmamanız bilgisayarınız üzerinden.
 
Merhaba. Bunun ağır bir güvenlik açığı olduğunu belirtmeliyim. Bazı virüsler çoğu antivirüs tarafından algılanmaz. Olayınız çok garip bir durum. Bunun öncesinde hangi sitelerde bulundunuz? Format atmış mıydınız ilk olaydan sonra? Ayrıca şifreleriniz direkt adamların eline geçiyor belli ki. Tavsiyem alışveriş yapmamanız bilgisayarınız üzerinden.

Format atmıştım hack olayindan sonra fakat hala devam ediyordu sonrasında 3-4 formattan sonra bıraktilar sanirim.
 
Format atmıştım hack olayindan sonra fakat hala devam ediyordu sonrasında 3-4 formattan sonra bıraktilar sanirim.

Peki bu hack olaylarının başladığı tarihte(1 yıl önce.) herhangi bir indirme yapmış mıydınız? Oyun hilesi mesela veya başka bir program ve formattan sonra o tür bir şeyi tekrar indirdiniz mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı