Korku oyunları oynayamıyorum

RazQr94TR

Megapat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600
GALAX RTX 4070 Super OC 2x
Kingston Beast 2x16GB DDR5
MSI Mag B650 Tomahawk Wifi
MSI Mag A850 80+ Gold
MSI Mag Coreliquid 360R V2
MSI Mpg Velox 100R White
2 TB M2 SSD, 1 TB SSD 4 TB HDD
Meslek
Finans Uzmanı
Hepinize iyi akşamlar dilerim arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Sene 2009-2010 yılları bu 2 yıllık süreçte evimizde orta halli masaüstü bilgisayarımda sabahlara kadar oyunlar oynardım özellikle de korku oyunları. Küçüklüğümden beri korku filmleri olsun korku hikayeleri olsun bilgisayar alındıktan sonra korku oyunları olsun en sevdiğim türdü. Usanmadan sıkılmadan korku oyunları oynuyordum, zombisinden yaratığına hatta uzaylısına kadar korkmadan zevk alıyordum,taki arkadaşım bana 2011 yılında dead space 2 oyununu getirene kadar. Oyunu oynayanlar bilir, korku türünün az sayılı kaliteli yapımlarından birisi. Oyunu yükledim ve oynamaya başladım fakat ilk bölümde gerek atmosferi gerek oyun detayları ve karşıma çıkan yaratıklar bende inanılmaz bir korkuya sebep oldu. O gün bugündür left 4 dead hatta serious sam bile oynayamaz oldum keza aynı şekilde filmleri bile izleyemez oldum. Bende çok değişik bir travma yaşattı bu oyun. Bu sorunumu nasıl çözebilirim? Tekrar korku oyunu oynamak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bence dead space 2'yi tekrar oynayın fobilerinizin üstüne giderseniz onları yenebileceğiniz hakkında bir makale okumuştum ama sakın kalp krizi geçirmeyin :d
Hocam bir kaç kez ücretsiz olarak sunulan korku yapımlarını oynayıp korkumu yeneyim dedim fakat oyunu yükleyip açıktan sonra 1 dk geçmeden oyunu kapatıp kendimi oyunu silerken buldum. Dediğiniz gibi korkuma sebep olan dead space 2 oyununu mu oynayayım yoksa daha hafif olarak bir başka korku oyunumu oynasam? Korku oyunlarının amacı insanları korkutmak bunu zaten biliyorum ama travma yaşatacak kadar da olmamalı :D bazen normal oyunları oynarken bile etki edebiliyor bu durum bana.

Aslında dead space 2 o kadar korkunç bir oyun değil (bunu half-life 1'den korkan benin söylemesi :dd) Bence direkt dead space 2'ye yüklenin ama bunun vebalini nasıl ödeyeceğim bilemiyorum :d
Yok hocam ya sıkıntı olmaz sonuçta siz bana fikir veriyorsunuz uygulayıp uygulamamak benim elimde iş sizden çıkıyor yani merak etmeyin. :D

Yok hocam ya sıkıntı olmaz sonuçta siz bana fikir veriyorsunuz uygulayıp uygulamamak benim elimde iş sizden çıkıyor yani merak etmeyin. :D
Bence en iyisi hiç bulaşmayın çünkü korkacağınız bir şeyi yapmak size kötü sonuçlar doğurabilir. Benim gibi barbie giydirmece oynayabilirsiniz hiç korkunç değil.
Bence en iyisi hiç bulaşmayın çünkü korkacağınız bir şeyi yapmak size kötü sonuçlar doğurabilir. Benim gibi barbie giydirmece oynayabilirsiniz hiç korkunç değil.
Eğer erkekliğime leke sürülür diyorsanız Ken Giydirmece de iyi bir alternatif.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı