Korku oyunları oynayamıyorum

Siz söyleyince farkettim. Bende eskiden severdim korku oyunu ve çok korku filmi izlerdim. Taa ki dead space oynayana kadar. Ama ben 1'i oynadim. Bu kadar gergin bişey olamaz ya.Oynarken her yerim terlerdi. Her an bişey çıkacak diye. Dead space korku oyunu hayatımı bitirdi. İyi ki söylediniz. Bende neden korku oyunu oynayasim gelmiyor diyordum.

Siz söyleyince farkettim. Bende eskiden severdim korku oyunu ve çok korku filmi izlerdim. Taa ki dead space oynayana kadar. Ama ben 1'i oynadim. Bu kadar gergin bişey olamaz ya.Oynarken her yerim terlerdi. Her an bişey çıkacak diye. Dead space korku oyunu hayatımı bitirdi. İyi ki söylediniz. Bende neden korku oyunu oynayasim gelmiyor diyordum.
Yalnız olmadığımı biliyordum, yaşasın benim gibi birisini buldum. Hocam o nasıl bir atmosfer yapısı, karakter detayı ya. Ama 2 daha çok sıkıntı yaşattı 1e kıyasla.

Dead Space 2 çok kaliteli bir oyundur ama korkunç bir yanı yok. Siz hiç Outlast ve Amnesia oynamamışsınız. Özellikle de Outlast 2. Bakın korku neymiş o zaman görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Users who are viewing this thread

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı