Korku oyunlarına nasıl alışırım?

dksişm

Centipat
Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
793
Çözümler
1
Arkadaşlar ben 3 gün önce Resident Evil 2 Remake'e başladım, oyun her anlamda efsane gidiyor, vuruş hissi harika korku atmosferi iyi, kız karakterle oynuyorum onu iyi tasarlamışlar bak bak doyamıyorum güzelliğe bunlar iyi hoş, fakat şu mr X denilen abinin adım seslerini duydum duyalı üstüne bir de o gerilim müziği... Oyuna sadece Claire'ye bakmak için giriyorum, şu mr X abiyi gördüm göreli acayip bir tırsma var içimde, bu korkumun gitmesini istemiyemiyorum oyunun olayı o zaten fakat bu korkunun oyunu çok sevmeme rağmen açtırmayacak kadar olmasınıda istemiyorum, var mı şöyle hafiften korkuya hazırlayacak oyun öneriniz?
 
Resident Evil 2'de zorlanıyorsan biraz aşman zor. Ben de aşamadım mesela sadece izleyerek keyif alıyorum.
 
Aynı korku bende de var dostum korku oyunları oynayamıyorum Alien Isolation oynamaya çalıştım yaklaşık sadece 111 dakika oynayabilmişim ondan sonra silmiştim zaten, hatta o kadar korkuyordum ki bilgisayara kol bağlayıp ekrandan uzaklaşıp öyle oynamaya çalışıyordum. Sabnautica'da denizin derinliklerine giderken bile korktuğum oluyordu tekrar indirip korkumu yenmeye çalışacağım sende öyle yap bence.
 
Sana bir öneri vereyim aynı yaşamdaki gibi yap korktuğun şeyin üzerine yürü yürümezsen bu korku daha fazla büyür ve oyunu bırak bu ayak sesleri beyninde dönmeye başlayıp gerçek hayattaki sesler gibimiş gibi gelir yüzleş (!)
 
CS:GO'da basit eğlence oynayın bol bol. Son kişiler kaldığında aynı gerilimin bir düşüğünü hissediyorsunuz, birisi arkalayınca en korkunç korku oyunundan daha beter oluyorsunuz, mouse vb. masadan düşüyor. Ancak oyun keyifli olduğu için bu oyunla alışmanızı tavsiye ederim. 😎
 

Geri
Yukarı