Korku oyunu oynarken korkmak

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Şu korkumu bir türlü yenemedim. Şu ana kadar oynadığım en korkunç oyun Dying Light 1'di. Onu da 41 saatte bitirdim. Hep arabaların üstünden gidiyordum. Şu an Dying Light 2 oynuyorum ve biraz korkmuyorum değil. Oynadığım korku oyununun oynayışına önce YouTube'dan bakıyorum, böylece karşıma ne çıkacağını öğreniyorum. Ama pek heyecanı kalmıyor. Korkumu nasıl yenebilirim?

Kolay gelsin.

Şu korkumu bir türlü yenemedim. Şu ana kadar oynadığım en korkunç oyun Dying Light 1'di. Onu da 41 saatte bitirdim. Hep arabaların üstünden gidiyordum. Şu an Dying Light 2 oynuyorum ve biraz korkmuyorum değil. Oynadığım korku oyununun oynayışına önce YouTube'dan bakıyorum, böylece karşıma ne çıkacağını öğreniyorum. Ama pek heyecanı kalmıyor. Korkumu nasıl yenebilirim?

Oynaya oynaya alışacaksın, psikolojik korku - yürüme sim oyunlarından başla bence oynamaya ben bu şekilde bağımlısı oldum korku oyunlarının.

Korku oyunlarından korkmamanızı oynamayarak sağlayabilirsiniz 😄. Şaka bir yana benzer oyunları daha çok oynayarak, olacak şeyleri tahmin edebiliyorsunuz. Ya da seziyorsunuz desem daha doğru olur. Ayrıca rehber izlemek ayıp bir şey değil, böyle zevk alıyorsanız yanlış bir şey yapmıyorsunuz.

Kolay gelsin.

Bende senin gibiydim, en basit zombili oyundan bile korkardım bazen gece uyuyamazdım ve oynayarak bu sorunu çözdüm, metroları bitirdim the last of usları ve dying light 1 ve 2 yi de bitirdim. Survival Horror ne varsa hemen hemen her şeyi bitirdim. Bence bu korkuyu yenmenin yöntemi oynayarak üstüne gitmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı