Korkudan kurtulma

• Konuyu başlatan 461988
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.222
Korkuların üzerine gidin derler, bir hack'lenmek iyi gelebilir gibi ama maddi açıdan bazı kayıplar olabilir. O yüzden pek tasvip edeceğim bir yol değil.

Hack'lenmek kavramını açıklar mısın?

Birisi uzaktan bilgisayarına erişim sağlayınca mı hacklenmiş oluyorsunuz?

Filmlerdeki gibi yeşil ekranlarda komut falan yazmak gerçek değil arkadaşlar internetine bağlanıp sana erişecek falan...filan...boş işler. En fazla çok ilgilendiğin bir sitenin sahtesini kurup seni bir şekilde oraya ulaştırıp virüs gönderir. Senin de virüs programın yoktur hani oradan bir şeyler dener.

Hack'lenmek kavramını açıklar mısın?

Birisi uzaktan bilgisayarına erişim sağlayınca mı hacklenmiş oluyorsunuz?

Filmlerdeki gibi yeşil ekranlarda komut falan yazmak gerçek değil arkadaşlar internetine bağlanıp sana erişecek falan...filan...boş işler. En fazla çok ilgilendiğin bir sitenin sahtesini kurup seni bir şekilde oraya ulaştırıp virüs gönderir. Senin de virüs programın yoktur hani oradan bir şeyler dener.
Konuyu açan ben değilim.

Bunlar daha çok konuyu açan şahsa yöneltilmesi gereken sorular gibi.

Sevgiler.

Takıntı belirtisi olan bir hastalığa sahip olabilirsiniz.

"Bunlar daha çok konuyu açan şahsa yöneltilmesi gereken sorular gibi."

Bilmiyorum yazıp tekrar bilmediğin konulara mesaj atmamak iyi bir hareket olur.

Hocalarım araştırdığım zaman kaygı bozukluğumun olduğunu fark ettim. Bunu çözmenin kolay bir yolu var mı?

İnternetten kanser bile olabilirsiniz. Reçete almadan hastalık varmış gibi davranmanın manası yok. Virüs programı yükleyin bilgisayarınıza.

Hocalarım merhaba. Konularıma bakarsanız konularımın yarısı "şundan hacklenilir miyim, bundan hacklenir miyim" gibi konularla dolu. Artık hayat kalitemi bile olumsuz etkilemeye başladı. Psikoloğa dahil görünsem de halla çözemedim. Şu "hacklenmek, virüs" korkusunu nasıl yenebilirim?

Hocam başta bilgisayarı ilk aldığımda ben çok korkuyordum her şeyden hatta Discord indirmeye korkuyordum bir süre sonra geçti sizde abartmayın devlet sırrı yokya napıcak orsanlar sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı