Korona kaptım

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Sizin ve annenizin son durumu nedir? Kronik rahatsızlıklarınız var mıydı, varsa etkisi ne oldu?
Ben iyiyim. Yarın 16. gün olacak ve şehir hastanesine gidip tekrar test yaptırmaya çalışacağım(14.gün de Yenimahalle hastanesi normale dönebilirsiniz dedi test yaptırmadan Cimer'e şikayette bulundum bu durumu), büyük ihtimalle ben atlattım. Annem hastanede şuan, enfeksiyon değeri yüksek çıktı ama o da iyi. Atlattık herhalde ailecek.

Ben iyiyim. Yarın 16. gün olacak ve şehir hastanesine gidip tekrar test yaptırmaya çalışacağım(14.gün de Yenimahalle hastanesi normale dönebilirsiniz dedi test yaptırmadan Cimer'e şikayette bulundum bu durumu), büyük ihtimalle ben atlattım. Annem hastanede şu an, enfeksiyon değeri yüksek çıktı ama o da iyi. Atlattık herhalde ailecek.

Geçmiş olsun hocam Allah kimseye bunu yaşatmasın. Cidden zor olsa gerek. Umarım şu lanet virüs bir an önce tüm dünya üzerinde yok olup gider.

Dosya Ekleri

• 444.png
    444.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 90
Anneniz kaç yaşında? Siz kaç yaşındasınız? Tebrikler bu arada,Süreç annenizde nasıl işledi ve hastanede miydi? Annemde bazı belirtiler var da onun için sordum. 😄
Ben 22, annem 55, babam 65, ablam 28, diğer ablam 34, yeğenim 2 yaşında hepimiz atlattık. Bende belirti olarak halsizlik, koku alma ve tat alma da kayıp vardı. Annem ve babam da kuru öksürük, halsizlik filan vardı benim gördüğüm. Annem bazen nefes darlığı yaşıyordu o kadar. Babam 2-3 gün hastanede yattı çok kötü olduğundan değil ama yattı. Annem biraz zor geçirdi o 2 kere hastaneye gitti çünkü kilolu biri ve çok eskiden de sigara içiyordu. Hepimiz atlattık iyiyiz.
Ateşe bakılıyor bu avm ye girişlerde filan ama bende hiç ateş yükselmedi sadece ilk gün biraz oldu o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı