Korona pozitif temaslı biri alışverişe çıkabilir mi?

Makaleler
5
İzolasyondayım. 5.gün oldu. Bende hiç belirti yok. Alışveriş için dışarıya çıkmam yasak mı? Telefonuma 5 gün önce mesaj geldi. Mesajda, temaslı olduğum için (aile üyelerinden biri korona olduğu için) izolasyonda kalmam gerektiği yazıyordu.

Bizim evde kalan bir kişi zihinsel engelli, engelli bir sağlık çalışanı aynı zamanda. Aşılı. Alışverişleri o yapıyor. Akıl hastası ve durduramadığımız bir kişi.
Bu durumda mecburen o mu çıkacak alışverişlerimizi yapmaya yoksa ben alışveriş için çıkabilir miyim?

İzolasyondayım. 5.gün oldu. Bende hiç belirti yok. Alışveriş için dışarıya çıkmam yasak mı? Telefonuma 5 gün önce mesaj geldi. Mesajda, temaslı olduğum için (aile üyelerinden biri korona olduğu için) izolasyonda kalmam gerektiği yazıyordu.

Bizim evde kalan bir kişi zihinsel engelli, engelli bir sağlık çalışanı aynı zamanda. Aşılı. Alışverişleri o yapıyor. Akıl hastası ve durduramadığımız bir kişi.
Bu durumda mecburen o mu çıkacak alışverişlerimizi yapmaya yoksa ben alışveriş için çıkabilir miyim?
Belirli programlardan temassız alabilirsin.

En azından bir test yapılmalıydı bana. Bilmiyorum ama sistem yanlış geliyor bana.
Bir madeni parayı yazı mı tura mı çıkacak diye havaya at, sonra da para havada yok olsun.
Yazı mıdır tura mıdır bilemeyesin. En azından bir test yaptırabilmeliydim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00