Koronavirüs bitti mi?

Mutasyon dalgaları olmazsa (bkz: İngiltere'de geçen hafta görülen mutasyon) bir kaç aya geçecek kadar kısa sürebilir bence tabii kısıtlamalar bu şekilde devam ederse, insanlar rahat durursa.
Nüfus ve sizin dediğiniz gibi hareketliliği sayar isek elbette. Kısıtlamalara isyan bile çıkartıyorlar 🤣
Onlar hangi kafada acaba ya😂 Hayır yani öleceğini bilmeyecek kadar uyuşmuşlar mı 🤔

Arkadaşlar her kafadan her milletten farklı bir söz çıkıyor. Nereden nasıl ortaya çıktığını bilmiyorum ama bu virüsün yapay olduğu kesin.

Ayrıca virüs bitmedi hala günlük 215-240 arası vefat sayısı var.

Mutasyon dalgaları olmazsa (bkz: İngiltere'de geçen hafta görülen mutasyon) bir kaç aya geçecek kadar kısa sürebilir bence tabii kısıtlamalar bu şekilde devam ederse, insanlar rahat durursa.

Onlar hangi kafada acaba ya😂 Hayır yani öleceğini bilmeyecek kadar uyuşmuşlar mı 🤔
Hiç bilmiyorum🤣
Arkadaşlar her kafadan her milletten farklı bir söz çıkıyor. Nereden nasıl ortaya çıktığını bilmiyorum ama bu virüsün yapay olduğu kesin.

O artık kesin zaten. Laboratuvar ve benzeri bir ortam da çıkmış olabilir.
Artık bitsinde millet rahata kavuşsun iyice eve tıkıldık zaten normal bir millet değiliz temelli kafayı yiyip çıkacaz.

Harbi ya iyice kafayı yiyeceğiz vallahi.

Bitti bitti. O yüzden sokağa çıkma yasakları falan var. Eğer gezmek istersen yanına 3.150 TL al derim. Dersen ben maske takmak da istemiyorum +900 al derim. Sonra istediğin gibi gez.

Eğer bu açıklanan rakamlar doğruysa ki insan inanıcak olsa bile inanası gelmiyor. Doktorlar falan aşılandıktan sonra en iyi ihtimalle mart ortaları gibi okulları yine kademeli açmaya bile başlayabilirler.

Koronavirüs bitti mi? Karantinada kalmaktan bıktım.

(!) "Aynen aynen bitti, çık dışarı gez." (!) Hala çıkıp şöyle diyor.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı