Koronavirüs testi pozitif çıktı

Öncelikle ben art arda 2 kere geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, maskenizi sadece yemek yerken evdeki bireylerden uzak durarak çıkarın ve yanınızda dezenfektan veya kolonya bulundurun. Cerrahi maskeler daha iyi, kumaş değil de cerrahi kullanmaya özen gösterin. Evdeki diğer kişiler de maske taksınlar. Eğer durumunuz iyi değilse ilaç veriliyor yoksa verilmiyor, evde oturarak geçmesini bekliyorsunuz. Eğer ilaç verirlerse nasıl kullanmanız gerektiğini söylerler zaten.
 
Ailenizle ortak kullandığınız yerde maske ya da pamuklu bezi maske gibi kullanın, ortak kullanım alanlarını sıkça havalandırın ve mümkünse beraber aynı ortamda bulunmayın. Yemeği kesinlikle aynı ortamda ve beraber yemeyin. Tuvalet gibi yerleri sıkça temizleyin. Annem ve babam korona olduğundan biz bu tür önlemler almıştık. Durumunuz kötüleşirse kas ve kemik ağrısı çekmeye başlayabilirsiniz.
 
Geçmiş olsun kardeşim. İlaç için kapıya geliyorlar. Sürekli arıyorlar. Kendini kötü hissetmezsen, kesinlikle o ilacı alma. O ilaç aslında Kinin ilacı. Karaciğere zararlı bir ilaç. Ben kullanmadım. Daha çok ağır hastalar için.
 

Geri
Yukarı