Korsan GTA 5 FiveM ile oynanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu linkden sizce satın alınırmı.190 tl vermek istemiyorum bu dönemde bir oyuna.Fivem İçin Burada :)
Steam üzerinden indirim bekleyerek alabilirsiniz, gayet makul bir fiyata düşüyor indirim ile beraber. Hem en iyi seçenek Steam üzerinden almak başın ağrımaz bir sıkıntı çıkmaz.

Oyun PC'ye çıkalı tam 5 sene olmuş, hala korsanı hakkında soru geliyor. Marketlerde para üstü olarak verilen 5 kuruşları biriktirseniz şimdiye kadar oyunu satın almıştınız. 🤦‍♂️
Sanırım konuyu tam okumadınız son yazdıklarımı okumanızı öneririm :) ki korsana karşıyım, Steam üzerinde çocukken bilmeden korsan oynadığım oyunları emeklerine karşılık olarak aldığım çoktur.

Aslında bu konu da dolaylı yoldan korsana destek vermek olmuyor mu? Sonuçta korsan oyun nasıl online oynanır sorusu soruluyor. Konu sahibi ha kendisi, ha arkadaşı için yardım istemiş. Fark etmez bana göre, aynı durum. @hypxness üstünüze alınmayın, sizi eleştirmiyorum. Sadece burada mantığı sorguluyorum. :)

Aslında bu konu da dolaylı yoldan korsana destek vermek olmuyor mu? Sonuçta korsan oyun nasıl online oynanır sorusu soruluyor. Konu sahibi ha kendisi, ha arkadaşı için yardım istemiş. Fark etmez bana göre, aynı durum. @hypxness üstünüze alınmayın, sizi eleştirmiyorum. Sadece burada mantığı sorguluyorum. :)
Alınmıyorum, fakat o zamanlar FiveM yeni yeni trend oluyordu ve arkadaşımın orijinal oyunu yoktu, oyunu FiveM için almak istiyordu ama almadan önce deneyimlemekti asıl amacı. Daha sonra orijinal olarak aldı zaten. Korsana destek konusunu gelirsek evet 2 yıl önce duyarsız bir şekilde bu konuyu açmıştım, ki o zamanlar yine korsan oyun oynamıyordum. Bizim konumuza gelirsek bir nevi korsana desteğe giriyor sanırım evet.

• Beğen
İfadeler: WTC
Alınmıyorum, fakat o zamanlar FiveM yeni yeni trend oluyordu ve arkadaşımın orijinal oyunu yoktu, oyunu FiveM için almak istiyordu ama almadan önce deneyimlemekti asıl amacı. Daha sonra orijinal olarak aldı zaten. Korsana destek konusunu gelirsek evet 2 yıl önce duyarsız bir şekilde bu konuyu açmıştım, ki o zamanlar yine korsan oyun oynamıyordum. Bizim konumuza gelirsek bir nevi korsana desteğe giriyor sanırım evet.
Bu konunun 2 yıl önce açıldığını fark etmedim. Çünkü arkadaşlar durduk yere hortlatmışlar. :D Yeni açılan bir konuymuş gibi yorum yaptım. 🤦‍♂️ Yine de neden konuya kilit atılmadığını merak ederek yazmıştım. Pekte ilgilenmiyorum açıkçası kim korsan kullanıyor, kim kullanmıyor diye. Herkesin kendi tercihi. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı