Konu çok eski sorun yok şu an. Arkadaşıma hediye ettim oyunu, en iyisi steam ile almak zaten.Ben denedim olmadı fixliycekler yakında giremezsin
Steam üzerinden indirim bekleyerek alabilirsiniz, gayet makul bir fiyata düşüyor indirim ile beraber. Hem en iyi seçenek Steam üzerinden almak başın ağrımaz bir sıkıntı çıkmaz.şu linkden sizce satın alınırmı.190 tl vermek istemiyorum bu dönemde bir oyuna.Fivem İçin Burada![]()
AHAHAH ben nasıl giriyorum o zaman![]()
Sanırım konuyu tam okumadınız son yazdıklarımı okumanızı öneririmOyun PC'ye çıkalı tam 5 sene olmuş, hala korsanı hakkında soru geliyor. Marketlerde para üstü olarak verilen 5 kuruşları biriktirseniz şimdiye kadar oyunu satın almıştınız.![]()
Alınmıyorum, fakat o zamanlar FiveM yeni yeni trend oluyordu ve arkadaşımın orijinal oyunu yoktu, oyunu FiveM için almak istiyordu ama almadan önce deneyimlemekti asıl amacı. Daha sonra orijinal olarak aldı zaten. Korsana destek konusunu gelirsek evet 2 yıl önce duyarsız bir şekilde bu konuyu açmıştım, ki o zamanlar yine korsan oyun oynamıyordum. Bizim konumuza gelirsek bir nevi korsana desteğe giriyor sanırım evet.Aslında bu konu da dolaylı yoldan korsana destek vermek olmuyor mu? Sonuçta korsan oyun nasıl online oynanır sorusu soruluyor. Konu sahibi ha kendisi, ha arkadaşı için yardım istemiş. Fark etmez bana göre, aynı durum. @hypxness üstünüze alınmayın, sizi eleştirmiyorum. Sadece burada mantığı sorguluyorum.![]()
Bu konunun 2 yıl önce açıldığını fark etmedim. Çünkü arkadaşlar durduk yere hortlatmışlar.Alınmıyorum, fakat o zamanlar FiveM yeni yeni trend oluyordu ve arkadaşımın orijinal oyunu yoktu, oyunu FiveM için almak istiyordu ama almadan önce deneyimlemekti asıl amacı. Daha sonra orijinal olarak aldı zaten. Korsana destek konusunu gelirsek evet 2 yıl önce duyarsız bir şekilde bu konuyu açmıştım, ki o zamanlar yine korsan oyun oynamıyordum. Bizim konumuza gelirsek bir nevi korsana desteğe giriyor sanırım evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.