Korsan GTA 5 FiveM ile oynanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsana destek yok. Hem buraya bakın derim.

Arkadaşınıza söyleyin bu siteyi keşfetsin o da. ;)

Korsana destek yok. Hem buraya bakın derim.

Arkadaşınıza söyleyin bu siteyi keşfetsin o da. ;)
Son kez cevap yazacağım bu konuya 😃 İkimizin de orijinal oyunu var, benim hep vardı zaten konuyu açmadan önce de konu 2 yıl önce açılıp hortlatılan bir konu. Korsana destek dersen evet bir nevi öyle olmuş, 2 sene önce duyarsız bir şekilde açmışım bu konuyu.

korsan gta 5 çalışmaz oyunu baştan indirmesi lazım online sürekli çöker epic bedava zaten gidin indirin

@hypxness
Arkadaşlar benim arkadaşım internetten korsan olarak GTA'yı indirdi. Bendeki GTA ise orijinal bir şekilde Steam'de bulunmakta. Arkadaşım korsan oyununa FiveM kurarsa, ben de orijinale kurarsam FiveM serverlarında buluşabilir miyiz? Sürüm farkı etki eder. Epicden indir akşam 6'ya kadar hızlı ol.
@hypxness
Arkadaşlar benim arkadaşım internetten korsan olarak GTA'yı indirdi. Bendeki GTA ise orijinal bir şekilde Steam'de bulunmakta. Arkadaşım korsan oyununa FiveM kurarsa, ben de orijinale kurarsam FiveM serverlarında buluşabilir miyiz? Sürüm farkı etki eder. Epicden indir akşam 6'ya kadar hızlı ol.
[/QUOTE] konuyu biliyorum korsan olarak birlikte oynayamazsın.

Admin konuyu kilitlemeni istiyorum ayrıca konuyu silmeni bizzat korsan teknik destek konusu.

Admin konuyu kilitlemeni istiyorum ayrıca konuyu silmeni bizzat korsan teknik destek konusu.
Cidden konuda yazılanları az biraz okumadan, tarihine bakmadan cevap yazanlardan sıkıldım artık ben bile istiyorum konunun kilitlenmesini, üste bakarsanız yazdım zaten eskiden açtım ve görgüsüzlük etmişim hem korsana destek çıkmıyorum. Bu da son olsun bir daha konuya yazacak olursa umarım okur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı