Çözüldü Korsan GTA V dosyalarını orijinal yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hidayet07

Centipat
Selamlar,

Ben, 2 ay önce böyle bir şey denedim ve oldu, ama şu an olmuyor, kaç kez yaptım. Epic Games'den orijinal GTA V var bende; indiriyorum, 1% olduğunda durduruyorum ve cracklı dosyaları içine atıp DLL dosyaları siliyorum, cracke ait bazılarını da siliyorum. 500 MB ile 2 GB arası yüklemesi gerekirken bunların hiçbirsini yapmıyor, aksine yükledikce yüklüyor. 20 GB yükledi bile. Neden acaba? (Ama eskiden olmuştu, hemen 2 GB yükleyip bitirmişti.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürüm farklılığı bulunuyordur.
Eğer sürüm aynı ise indirmeyi duraklatıp Epic Games'i tamamen kapatın kopyalayıp öyle deneyin.
Hocam fantezi yapmayın. Öyle bir şey olsa bile stabil olmaz. Direkt crack kullan aynı hesap. Düzgünce bırakın insin. Orijinal oynayın.

Ama Online oynuyordum, güncelleme de geliyordu.

Sürüm farklılığı bulunuyordur.
Eğer sürüm aynı ise indirmeyi duraklatıp Epic Games'i tamamen kapatın kopyalayıp öyle deneyin.

94 GB olan zamanlarda yapmıştım, FitGirl'den yani oyun 94 GB.

Yükleme başladıktan sonra durdur ve Epic Games'i kapat. Oyun klasörünün içinde ".egstore" klasörü olacak. Crackli sürümde o klasör varsa sil, diğer dosyaları kopyala. Tekrar Epic Games'e girip başlat dediğinde ilk dosyaları doğruluyor demesi lazım.

2 gün önce ben de bu şekilde yükledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı