trurebellion
Hectopat
Merhaba dostlar, korsan indirmek kul hakkı mıdır? Eğer öyle ise beni bir ordu bekliyor.
Girer.
Merhaba dostlar, korsan indirmek kul hakkı mıdır? Eğer öyle ise beni bir ordu bekliyor.
Diyanet kendi günahlarına baksın abi, her şeye de burunlarını sokmasınlar : )En büyük günahlardanmış![]()
Diyanet: Telif ödemeden, internetten müzik ve program indirmek haram - CNN TÜRK Son Haberler
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Bir taraftan sanatçılar diğer taraftan da yazılım firmaları sanal alemden rastgele indirilen şarkı ve programlar için t...www.cnnturk.com
![]()
Diyanet kendi günahlarına baksın abi, her şeye de burunlarını sokmasınlar: )
Girmez oyun yapmak bir şey üretmek çikolata yapmakla aynı şey değil. Sen bunu zaten alamayacaksan onlara herhangi bir zararın yok. Alabilecek durumdaysan ama gerçekten alabilecek durumdaysan o zaman girer ancak.Merhaba dostlar, korsan indirmek kul hakkı mıdır? Eğer öyle ise beni bir ordu bekliyor.
Girmez oyun yapmak bir şey üretmek çikolata yapmakla aynı şey değil. Sen bunu zaten alamayacaksan onlara herhangi bir zararın yok. Alabilecek durumdaysan ama gerçekten alabilecek durumdaysan o zaman girer ancak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.