Korsan indirmek kul hakkına girer mi?

Spor yapan birisi olarak et parası yetiştirmekte ağır zorlanıyorum zaten. Alkol deseniz imkansız. İnsan hayatında bu kadar masraf varken burada 500-1.000 lira arası oyunların savunuculuğunu yapanlar çok komik geliyor bana. Nasıl bir dünyada, nasıl bir hayat yaşıyorsunuz siz arkadaşlar? Sakinim, tamam.

Girmez oyun yapmak bir şey üretmek çikolata yapmakla aynı şey değil. Sen bunu zaten alamayacaksan onlara herhangi bir zararın yok. Alabilecek durumdaysan ama gerçekten alabilecek durumdaysan o zaman girer ancak.
Alamayan biri varsa oynamasın, sen o adamın emek verdiği şeyi ücretsiz indiriyorsun, doğru değil adam emeğinin karşılığını almak istiyor. Onların zararı var normalde senin o oyunu alınca vereceğin parayı alamıyorlar.

Son düzenleme:
Korsan oyunu savunuyorum, herkes korsan oyun alacak! Ama şey mm, Windowsum orjinal siteden alınmadı, giydiğim kıyafetler ünlü markanın replikası, ayakkabım merdiven altı, kullandığım parfüm sahte, kullandığım internet karşı komşunun. Ama korsana karşıyım kardeşim, herkes orjinal alacak! Hakka giriyoruz ayıp ayıp.

Hala aynı konular açılıyor ve hala tartışma çıkıyor. Arkadaşlar ülkenin için de bulunduğu durumu şartları herkes biliyor. Kimse doğruculuk yapmasın boş yere. Şu korsan oyun oynayan kişileri linçlemeyi de bırakın. Bende korsan oynuyorum kimse kusura bakmasın. Bir oyuna 100 200 hatta 500 1000 TL vermem. Yurt dışında ki insanlar 5 10 birim paraya bu oyunu alırken biz burada 100 200 birim paraya alıyoruz. Tartışılması gereken konu neden bu kadar pahalı olduğudur. Hırsızlıksa hırsızlık, kul hakkıysa kul hakkı yeter.

Korsan oyunu savunuyorum, herkes korsan oyun alacak! Ama şey mm, Windowsum orjinal siteden alınmadı, giydiğim kıyafetler ünlü markanın replikası, ayakkabım merdiven altı, kullandığım parfüm sahte, kullandığım internet karşı komşunun. Ama korsana karşıyım kardeşim, herkes orjinal alacak!
Mesela şaka bir yana, ayakkabı konusu cidden önemli. İyi markaların orijinal ayakkabıları 2.000 liraya yaklaştı neredeyse. Bu paralara kıyıp iyisini giymediğinde de ayağında sağlık sorunları oluşuyor, ayağının yapısı bozuluyor ve yan basmaya başlıyorsun. Akıl var mantık var işin sonunda. Duyara gerek yok sevgili arkadaşlar.

Alamayan biri varsa oynamasın, sen o adamın emek verdiği şeyi ücretsiz indiriyorsun, doğru değil adam emeğinin karşılığını almak istiyor. Onların zararı var normalde senin o oyunu alınca vereceğin parayı alamıyorlar.
Bende memnun değilim 200 lira oyun görmek istemiyorum, oynamak istediğim oyun yok mu var ama indirmiyorum.Adam demek ki kendi emeğimin karşılığını o kadar görüyor.Alamıyorum çünkü bir oyuna o kadar para veremem. Ama adamın emeğini hiçe sayıp ücretsiz de indiremem. Bu benim kendi düşüncem duyar falan demeyin lütfen.

Bu durumlarda kutsal kitaplarda geçen türden bir tanrı inancına sahip olmamak en rahat şey. Türkiye'deki yasalar sallamadığı sürece kimseye hesap vermezsin.
Kendimi avutma şeklim lol.
Vicdan diye bir şey var sonuçta. İnsanın içine kurt düşüyor.

Tabii korsan oynamayın demiyorum.
Mesela yeni oyunlarda amaç olabildiğince kişiyi oyunda tutmak. Oynama süresni olabildiğince uzun tutmak ama aynı şeyi bir sürü kez yapıyorsun. Verdiğn paranın karşılığını hak ediyor mu?

Dedi, replika Adidas giyen yakışıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı