P
pusat57
Ziyaretçi
Yapma hocam. Gurbanın olim.İşte bu korsan. Hemen korsanla mücadele ekibini arıyorum.![]()
![]()
Yapma hocam. Gurbanın olim.İşte bu korsan. Hemen korsanla mücadele ekibini arıyorum.![]()
![]()
Zahmet etme sen, babama söyledim yolda.İşte bu korsan. Hemen korsanla mücadele ekibini arıyorum.![]()
![]()
Gelsin ya çayı demliyorum.Zahmet etme sen, babama söyledim yolda.![]()
Siz yanlış anladınız, o crack için geldi bize de lazımmış.Gelsin ya çayı demliyorum.![]()
Gelsin ya çayı demliyorum.![]()
Ayıpsın. Yemek bile yaparım.Yanına püskevit felan da koy adam boş boş çay içmesin.![]()
![]()
Kapına polis ve benzeri kimseler gelmez de, ama bakmışsın bir gün bilgisayarını ortak kullandığın birileri olabilir. Gözükmese de kırılan sistemlerde muhakkak güvenlik açığı olabiliyor. Ki zaten Windows 8'i sınırsız kıran göremedik daha 6 aylık periyotlarla aynı işlemleri tekrarlaman gerekiyor.(6 ay sorunsuz kullanabilmek de ayrı bir başarı tabi kiMerhaba technopat forumda windows 8.1 paylaşılıyor biliyorum ancak korsan olmuyor mu bunlar?
Bazı insanlar dedi ki silin hemen polisler gelir çünkü suç dediler bende korkudan sildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.