Korsan Key kullanmayın kullandırtmayın

Eski bir korsan oyuncu olarak (6 yıl civarı crackli oynadım).Hiçbir zaman bilgisayarıma virüste bulaşmadı performansıda düşmedi. Kullanıcı kaynaklı bir sorun bu.
Kesinlikle korsan kullanılmaması konusunda haklısınız ona lafım yok bu arada. Bende artık elimden geldiğince orijinal kullanıyorum.

Tabii ki yaptığınız çok doğru. İleri de başkasının hakkını yememek için bilgilendirmek lazım. Key'i sahibine geri vererek en doğru kararı vermişsiniz. Bu arada crack'li oyun kullanmakta firmaların hakkını yemek oluyor. Bunu da belirtmek lazım. İkisi de aynı olay. Daha duyarlı olmamız gerek.

Eski bir korsan oyuncu olarak (6 yıl civarı crackli oynadım).Hiçbir zaman bilgisayarıma virüste bulaşmadı performansıda düşmedi. Kullanıcı kaynaklı bir sorun bu.
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum ve anlattım da ama fikrinize de bir şey diyemem.
İsterseniz silebilirim yanlış anladıysanız hatta şimdi siliyorum.
Amaç silmek değil siz eğer ilk mesajımdaki hak yememeyi anladıysanız hiç sorun değil ben insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum ve anlattım da ama fikrinize de bir şey diyemem.

Korsanı savunmuyorum ama bu tür şeyleri doğru yerden indirdiğiniz zaman problem olmuyor pek diyorum. Bir yorumu yapınca da hemen olmaz öyle şey yalan gibi tavırlarla cevap vermeyi bırakın artık. Size değil genele bu isyanım.Sağdan soldan bulunan Key'ler kesinlike sakıncalı bu arada.

Seni de ablanı da iyi kandırmışlar. EA mail gibi bir bilgiyi öylece paylaşmaz. O kişiye bedava Sims 4 vermiş oldunuz tebrikler. O kişinin sokaktaki dilenciden farkı yok. Dilencilere karşı hak/hukuk sloganınız varsa buyurun söyleyin. En azından doğrusu olmuş olur.

Ablam babası telefonda konuşmuş faturasını da attılar. Ama böyle bir olay çok yaşanmadıysa başkasında da siz de haklı olabilirsiniz.

Yazsam mı yazmasam mı bunu kararsız kaldım bunu bende düşünüyorum
Ablam babası telefonda konuşmuş faturasını da attılar. Ama böyle bir olay çok yaşanmadıysa başkasında da siz de haklı olabilirsiniz.
Aldıkları yer kullanılmış key verdi demek ki.Ama sizi nerden bulacaklar ki biraz yalan gibi geldi bana da.

Doğru yerden indirirseniz sorun olmaz ben de bunu biliyorum ama saçma yorum yapanlar da olmuş eğer tavrım haksız olduysa da lütfen kusura bakmayın. Ben bunu zaten crack savunanlara yazdım doğru yerden indirsek de oyunu pahalı şekilde alanlara ve oyun yapımcılarına haksızlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…