Korsan Key kullanmayın kullandırtmayın

1 ay öncesinde kadar crackli programlar kullanıyordum. Forumda gördüklerim beni etkiledi ve kullanmamaya başladım. Zaten bilgisayarı sıfırlamam da gerekmişdi artık crackli program kullanmıyorum. (Windows ve Minecraft dışında zaten Minecraft oynamıyorum CraftRise adlı servera giriyorum genellikle. Windows 10'u ise bilmiyorum sahte de olabilir orjinal de ama ben etkinleştirmedim satıcı etkinleştirdi.)

Severek kullanıyorum korsan oyun ve programları. Akşam başımı yastığa koyduğumda vicdanım bana mısın demiyor. Kullanmaya devam edeceğim.

Korsan ( Crack ) kullanmanın hırsızlıktan ve pislik olmaktan farkı yoktur. Adamın emeğini hiçe saymalarından veya alıcının mağdur olma ihtimali bahsetmiyorum bile.
Fakat biz karışamayız, en fazla uyarabilir. İş sonunda o kişinin kendisinde ve vicdanında biter.
Korsan oyun kullananlar ise genellikle kendilerini;​
''Oyuna para vereceğime giderim o para ile çikolata alırım.'' diye savunurlar.
Sizde cevap olarak ''O zaman, senin mantığına göre çikolatayı çalabilirsin.'' diyeceksiniz.

Artık korsandan vazgeçer mi bilemeyiz ama cevap veremeyeceğiz kesindir.

Son düzenleme:

Hocam linç yiyorum bazen ya da bu olayı kurgu zannedenler olmuş ama olay gerçek fatura vb. şeyler de atmışlar ama bazı çok zeki arkadaşlar bu olayı kurgu zannetmişler ya da linç etmişler. Olayı kurgu değil de kandırmış diyenler iyi niyetle demiş olabilir ama olay gerçek faturayı da resimle atmışlar ablam kızın ebeveynleri ile de konuşmuş.

Korsan anahtara, para vermeye falan gerek yok zaten oyunu Origin üzerinden bedava dağıttılar

Hadi siz çok önce indirmişsiniz de o DR üzerinden alana üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…