Korsan Key kullanmayın kullandırtmayın

Crack kullanıyorum diye bana laf edenler size gülüyorum. Artık neremle olduğunu tahmin edersiniz Kimin ne dediği veya düşündüğü zerre umurumda değil ben bildiğimi okuyacağım Dünyanın doğrusu sizsiniz, devam edin

Mesala şöyle bir olay var. Ben oyunları crack kullanmam ama mesele programlara geldiğinde mecbur kullanmak zorunda kalıyorum. Müzik ve sesimi kayıt etmek için kullandığım programların yıllık lisansını almaya kalksam 1 yıl boyunca para biriktirsem çeyreği çıkmaz. Bazı durumlarda crack kullanmak lazım oluyor. Ama korsanı savunmuyorum.

Bu yaptığın karşılıksız mı kalacak sanıyorsun?
Bedeli iki Dünya'da da sorulur merak etme.
Evet kimse sana karışamaz, ancak seni uyarma hakkına ''insan hakları'' çerçevesinde sahibiz.
Ayrıca yaptığının hırsızlıktan farkı var mıdır ?

Son düzenleme:
Burası korsana karşı bir forum. Korsan kullanıyor olabilirsin ama bence yine de bunu bu forumda söylememen daha iyi olur.

Hocam fikrinize bir şey diyemem ama tavsiyem antivirüs programı kullanmanız belki bazıları virüs içerebilir, eğer varsa bir sıkıntı olmaz belki.

Valla bir oyun 600Tl ile Türkiye piyasasına çıkıyorsa korsan kullanırım. Çünkü Türkiye'de benim yaşımda bir çocuğun kısa sürede 600Tl çıkartması için ruhunu satması lazım. Maalesef Avrupa ülkeleri gibi değiliz.

İndirim ile 500 TL değerinde ki oyunlar 50 TL ile alınabiliyor.

Burası korsana karşı bir forum. Korsan kullanıyor olabilirsin ama bence yine de bunu bu forumda söylememen daha iyi olur.
Kimseye korsan kullan demiyorum. Ben kullanıyorum kullanmaya devam edeceğim. Şimdiye kadar bir zararını da görmedim. Forumdaki herkes orjinal kullanmıyor. Burada birine korsan kullan diye öneri vermediğim sürece kimseye düşmez beni yargılamak

Bazı oyunları korsan bazılarını parasını vererek kullanıyorum. Hak kısmı da çok umrumda değil açıkçası isteyen istediğini yapar. Size zarar vermedikten sonra veya başkasına. Şimdi bazı arkadaşlar ahkam keser. Herkesin kendi Tercih'i korsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…