Pek sağlam değil de neyseBattlefield 6 Sağla... Neyse reklam vermeyelim![]()

Pek sağlam değil de neyseBattlefield 6 Sağla... Neyse reklam vermeyelim![]()
Nasıl o kadar basit değil ya. Tek bir kişi bile Türkçe yama ekleyebiliyor oyunlara...Tamam da ben ne diyorum ? Firmalar gelir getirmeyecek şeylere yatırım yapmazlar. Türkiyeden para kazanıyorlar mı ? Hayır. E niye Türkçe yapsınlar ? O kadar basit değil dil eklemek. Dünya para dökülüyor.
Sen bugün git herhangi bir yeminli tercümana. Türkçe bir şeyi İngilizceye çevirttir. Senden sayfa başına 200 TL para alır. Kendimden biliyorum. Oyunların metinlerinin sayfalarca olduğunu düşünürsek bu meblağ binlerce doları bulabiliyor. Oyun geliştiricileri öyle senin benim gibi insanlara al şunu çevir demiyor. Gidip resmi mecralara başvuruyor.Nasıl o kadar basit değil ya. Tek bir kişi bile Türkçe yama ekleyebiliyor oyunlara...
uğraşmaya değmeyecek oyunlar kırılmadı diyorsunuz da RDR2 ?
Benim cahil kuzenim her yerden oyun indirip korsan değil diyor yaşı da 15 Allah'ın cahili. Diyorum korsan o da yok diyor CD alıyorum diyor korsan değil diyorCD / DVD Devri hala yaşıyor, insanlar DVD'ci lerden korsan oyun alıyor, daha ne bitmesi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.