Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım bir kişi bir oyuna pahalı diye korsan oynama hakkının olması çok saçma. Markette gördüğümüz pahalı bir içecek ucuz bir içecekten her anlamda daha kaliteli olacaktır ve sırf benim param yetmiyor benim onu "çalma" hakkım mi doğuyor? Herkes şanslı değildir. Herkesin lüks arabası yoktur. O zaman pahalı diye iPhone çalalım.

Hükümetin bilişim bölümünü halkı bilinçlendirmeli. Neyin korsan, hırsızlık ya da kul hakkı oldugunu. Eskiden bilen bilir, DVD film devrinde. Filmler 2 tane CD olurdu ve film ya da cizgi film başlamadan önce korsana hayır mesajlı kamu spotu bölümü vardi. YouTube'den URL müzik indirmek, dizibox gibi yerlerden beleş dizi izlemek veya torrent korsan içerik sömürmek. Bunlar resmen hırsızlık. Adam para ve emek harcıyor, e biri geliyor "ya bu pahalı, ben bu kadar vermem, veren de kerizdir" diyor. Kabul edilemez. Savunulamaz. Parası olmayan Moskova tatiline gidemediği gibi, korsan bir şekilde oyunu da indirememli.

Artık uğraşmayı bırakmışlardır.
1591480820615.png

Detroiti 1 senedir bekliyorum kıramadılar :D Bu arada CD Project Red DRM koymuyor çıktığı gün kırılacak :)

Detroit 'i bir bug ile çalıştırdılar oynayan oynadı daha da uğraşmıyorlar. Detroit hikayesi bitince silinen çok sağlam bir başyapıt. Devamı gelmeli. Ben platiden alıp makineyi offline tutarak 3 günde bitirdim, hesap çoktan uçmuştur ayrı konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı