Korsan oyun hakkında düşünceleriniz değişti mi?

Arkadaşlar, işin özeti çok kasmayın. Ülkede ne idiği belirsiz 13 milyon kaçak var. ekonomik kriz almış başını gidiyor Yarın ne olacağı belli değil. Hayatın keyfini çıkartın. Sadece oyunlardan bahsetmiyorum. Kitap, müzik ve film gibi içerikleri de korsan kullanılmasında sakınca görmüyorum.
 
Korsan olmaz ise eğer Türkiye'deki insanların yaşaması için bir anlam olmazdı :D. Son dayanak korsan içerikler.
 
Selam, önceden bende pek korsana yanaşmazdım. Alacaksam orijinal alırdım ve o şekilde bitirmeye çalışırdım oyunları. Gerekiyorsa da 35 40 TL'ye toplu kullanım hesabı alıyordum. Ancak bu sene ile birlikte artık korsan oyun kesinlikle daha mantıklı bir şey. Burada yapımcıların zerre kadar suçu yok. Ancak asgari ücretin 8'de biri olan bir paraya oyun alınamaz maalesef. Ve bizlerin de hakkı olan eğlence bir lüks değildir, bu nedenle 1500-2000 TL parayı bir oyuna vermek yerine mecburen korsan indirmek artık tek çare oldu. Sizlerin de yıllar içinde bu fiyatların şekillenmesiyle korsan oyuna olan bakış açınız değişti mi?

Oyun piyasası gittikçe uçuyor. Şimdi Steam yaz indirimi geldi emin olun indirim bittikten sonra oyunlara 300 TL zam gelir belki fazla. Benim önerim korsan oynamak.
 
Erkek adam korsan oynar. Sadece bazı online oynanması gereken yada ucuz oyunları satın alıyorum. Eskiden de torrent dostumdu hala öyle.
 
Benimki değişmedi. Alabilecek durumu olup da almayan insan hırsızdır.
 
Değişti, eskiden korsana göz açtırmayacak kadar tersleyen birisiyken şu anda o tavrım bayağı gevşedi. Tabii 5 sene oldu üye olalı, 5 senede gerçekten insan değişiyor, hatta 1 sene bile fark edilir değişiklik yaratır.
 
Bu ekonomide dolar 10 liradan hesaplanırken bile 1000 lira olan bir oyun gerçek fiyatından hesaplanınca çok daha korkunç fiyatlar çıkıyor ortaya ben gene de en son virüs yedikten sonra pek korsana yaklaşmayı tercih etmiyorum virüs yiyip bilgilerimin çalınmasındansa oynamamayı tercih ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı