Korsan oyun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle doğru bir olay değil fakat içinde bulunduğumuz şartlar neticesinde kullanılıyor yapacak bir şey yok. Kimse kusura bakmasın asgari ücretli birinin gel karşısına söyle; 'abi bu oyunu oynamak için 600 TL vereceksin' sana bir tarafıyla güler. Fiyatlar vs hiç iyi değil. Millet artık 3 kişi bir oyunu almaya falan çalışıyor para birleştirip. Bunlardan dolayı ben param olursa alırım olmazsa korsan kullanırım. Kullanana veya kullanmayana laf etmem illa orjinal kullanacaksın sen hirsizsin diye dayatan arkadaşlara da sağlam düşünemedikleri gözü ile bakarım. Bende isterim herkes orijinal kullansın ama olmuyor, olmayacakta. Parası vardır korsan kullanıyordur, ha o zaman konu değişir o adam işte hak yiyordur. Parası olmayan da yiyor ama göz yumulabilir derecede.
 
Cidden bıkmadınız mı aynı konuyu tekrar tekrar tartışmaktan? Her hafta en az 1 tane konu açılıyor bu konu hakkında. Bu konular hakkındaki düşüncemi de sorarsan mesaj kirliliği!
 
Kesinlikle doğru bir olay değil fakat içinde bulunduğumuz şartlar neticesinde kullanılıyor yapacak bir şey yok. Kimse kusura bakmasın asgari ücretli birinin gel karşısına söyle abi bu oyunu oynamak için 600 TL vereceksin sana bir tarafıyla güler. Fiyatlar vs hiç iyi değil. Millet artık 3 kişi bir oyunu almaya falan çalışıyor para birleştirip. Bunlardan dolayı ben param olursa alırım olmazsa korsan kullanırım. Kullanana veya kullanmayana laf etmem illa orijinal kullanacaksın sen hirsizsin diye dayatan arkadaşlara da sağlam düşünemedikleri gözü ile bakarım. Bende isterim herkes orijinal kullansın ama olmuyor olmayacakta. Parası vardır korsan kullanıyordu ha o zaman konu değişir o adam işte hak yiyordur. Parası olmayan da yiyor ama göz yumulabilir derecede.

Sonuna kadar haklısınız, ama onu yapan çoğu kişi;
Candır
Harikadır
Muhteşemdir, demesi?
Gel de sus.
 
Korsan oynamak cidden iyi bir şey değil parası yoksa.
İndirimleri beklesin ama illa korsan oynayacagım diyene bir şey diyemem.
 
Sonuna kadar haklısınız, ama onu yapan çoğu kişi;
Candır
Harikadır
Muhteşemdir, demesi?
Gel de sus.
Böyle kişiler de genelde küçük ve ne yaptığını bilmeyen kişiler oluyorlar, veya sırf toxiclik olsun diye yapıyorlar. Ben takmıyorum bile.
 
Yani en aşağı inip o küçük download yazan kısma tıkladığında virüssüz olduğunu mu garanti ediyorsun?
Doğru yeri bilirsen evet virüssüz. Ama garanti etmiyorum. İndirdiğin yeri bilemem. Ayrıca mining virüsü kendini aşırı belli ediyor. Ayrica şöyle bir ironi var: 9 oyun yükledin 1 tanesi virüslü çıktı format atamadın virüsü silemedin imkansız. (Vay be virüse bak) bir oyun ortalama en az ~200TL ama bir harddisk 250TL :D.gördün mü?
Korsan savunucusu değilim. Umarım öyle anlamazsınız.
 
Harika olduğunu düşünüyorum, Allah Xatab'a rahmet eylesin.
Virüs bulaşıyor diyenler o koca yeşil indirme butonuna basa dursun, biz oyunumuzu seversek satın alalım. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı