Korsan oyun indirme sonrası yüksek işlemci kullanımı oluyor

Bir an önce bilgisayarı kapatmanızı öneririm ondan sonra telefondan nasıl format atılır ve Windows geri yüklenir onu öğrenin başka bir bilgisayardan da format usb'si oluşturabilirsiniz. Virüs işi şakaya gelmez kalıcı bir hasarın önüne geçmek için kapalı halde fişten çekilmiş şekilde tutun. Formata da sonra karar verirsiniz.
Bence direkt evin şalterlerini kapatsınlar mazallah virüs elektrik aksamını bozup evin elektrik tesisatını dahi patlatabilir! Hatta bu tesisat ülke elektriğine bağlı olduğu için bu elektrik ağına virüs sızıp tesla tower gibi birisine suikast bile düzenleyebilirler sonra da arkadaş sorumlu kalır! Çok haklısınız !
 
Oyunindirvip tarzı bilindik bir siteydi.



Hocam bilgisayardan anladığınıza emin misiniz?
Yani anladığımı iddia etmedim ancak benim tavsiyem şuan kapalı tutmanızdır çünkü virüs daha da kötü olabilir. Orda aşırı boş yaptım aklınızı karıştırdım kusura bakmayın hatta silmem gerekir o mesajımı. En temizi formattır ancak adam akıllı bir virüs programı da iş görecektir ben orda esas olarak bilgisayarı kapatıp öbür hamlenize kadar virüsün daha kötü olmasını engellemekti çok özür dilerim.
 
Bir an önce bilgisayarı kapatmanızı öneririm ondan sonra telefondan nasıl format atılır ve Windows geri yüklenir onu öğrenin başka bir bilgisayardan da format USB'si oluşturabilirsiniz. Virüs işi şakaya gelmez kalıcı bir hasarın önüne geçmek için kapalı halde fişten çekilmiş şekilde tutun. Formata da sonra karar verirsiniz.

Direkt elektrik hattını söksün o zaman daha kolay olur.
 
Yani anladığım iddia etmedim ancak benim tavsiyem şu an kapalı tutmanızdır çünkü virüs daha da kötü olabilir tam emin olun ne yapacağınıza orada aşırı boş yaptım aklınızı karıştırdım kusura bakmayın hatta silmem gerekir o mesajımı. En temizi formattır ancak adamakıllı bir virüs programı da iş görecektir ben orada esas olarak bilgisayarı kapatıp öbür hamlenize kadar virüsün daha kötü olmasını engellemekti çok özür dilerim.

Sorun değil kral doğru dedin ben bir format atayım zaten alıştım artık format atmaya SSD'yi kepaze ettim format ata ata.
 

Geri
Yukarı