Korsan oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu söylediğiniz sadece işini bilmeyenlere söylenebilecek bir bahane. Ben çok oyun güncellediğimi bilirim. Ayrıca çoğu oyunun orijinalini de cracklisini de PC'de bulundururum. Bazen crackli sürüm daha stabil oluyor. Örneğin CS 1.6 için böyle konuşabiliriz.

Verilen örnek // tecrübesizlik

@Silinen üye bilmiyorsan konuşma arkadaşım. Korsan CS 1.6'da Türk sunucuları favorilerde geliyor ve hepsi de çalışıyor. Ben Steam CS 1.6'da tek tek onları mı ekleyeceğim? Kusura bakma ama o kadar işsiz değilim. Sen uğraşabilirsin.

Satın alma işini bilmediğim uzun bir dönemde korsan kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama yaşamayacağının garantisi yok.

Bilmesem konuşmam dostum... Tecrübelerime ve insanların yorumlarını ele alarak bunları söylüyorum

Normalde kasmayan orijinal oyunu crackli indirirsen kasabilir.

Buna bakın isterseniz FPS farkı yok ayrıca RAM kullanımı ve işlemci sıcaklığı daha düşük crackte
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satın alma işini bilmediğim uzun bir dönemde korsan kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama yaşamayacağının garantisi yok.
Korsan kullanmak tamamen zararlıdır, sistemi kastırır demedim zaten. Benim tüm oyunlarım korsan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…