Korsan oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilindik siteymiş falan hikaye. Herkes biliyor şurada korsancıların neyi nereden indirdiğini. Hop bir oyun indirdin o siteden virüs çıkmadı, hemen o site güvenilir damgası vurmak yanlıştır. Şuradaki kullanıcıların tümünü toplayın hepsinin ayrı ayrı kullandıkları siteleri ben tek başıma kullanmışımdır. Tüm sitelerde bir dosya indiririm temiz çıkar ama diğer çoğu dosyada rastlarım ya trojan ya miner virüs bulunur. Zaten ülkemizde ayrıca korsan paylaşımı yapan çoğu site bir biriyle bağlantılıdır ayrıca.

Arkadaşlar bilmeyen varsa kurallar bölümünde korsan içerikler ile ilgili birkaç satır bir şey yazıyor.
Korsan kullandığımızı yazmak yasak mı şimdi? Hayret yahu ne kadar da bilgilisiniz. Anladığım kadarıyla kuralları @Recep Baltaş 'dan bile iyi okumuşsunuz. Helal olsun, yakında Recep Baltaş size Yöneticilik verir gibi duruyor.
Camtasia kullanıyorum. Satın alacaktım, 300 $ fiyatı görünce alamadım.
(Korsan yazılım kullanıyor kusunuz konusuna verilmiş bir yanıt. Turuncu Recep Baltaş ismine basıp konuya gidebilirsiniz.)

Korsan kullandığımızı yazmak yasak mı şimdi? Hayret yahu ne kadar da bilgilisiniz. Anladığım kadarıyla kuralları @Recep Baltaş 'dan bile iyi okumuşsunuz. Helal olsun, yakında Recep Baltaş size Yöneticilik verir gibi duruyor.
Komik... İnsanları bilgilendirmenin nesi alay konusu olabilir?

Komik... İnsanları bilgilendirmenin nesi alay konusu olabilir?
İnsanları kurallar hakkında bilgilendirmek de kural ihlalidir. (Kural 26) Kuralları tek siz okumadınız, biz de okuduk. Alay konusu olan, hem kuralları çok iyi biliyor gibi yapmanız hem de kural ihlalinde bulunmanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı